danya Опубліковано: 10 липня 2015 Share Опубліковано: 10 липня 2015 (змінено) $data['language'] = $this->load->controller('common/language'); $data['currency'] = $this->load->controller('common/currency'); $data['search'] = $this->load->controller('common/search'); $data['cart'] = $this->load->controller('common/cart'); if ($this->customer->isLogged()) { $data['profile'] = $this->load->controller('account/profile'); } else { $data['autorisation'] = $this->load->controller('common/autorisation'); } Задача состоит в том, чтобы убирать кнопку входа и регистрации после входа пользователя и отображать профиль. Все данные html от кнопок хранятся в <?php echo $autorisation; ?> Все данные html от профиля хранятся в <?php echo $profile; ?> Задаю условие, что если пользователь авторезирован, то выводит одни данные, иначе другие. Все работает, выводит все как нужно. Проблема: после входа попадаем на нужную страницу, но при переходе, обновлении страницы или каком-то действии нас перекидывает на страничку входа. При повторном запросе к странице профиля(account) нас перенаправляет на страницу входа снова, говорит о том, что пользователя выбрасывает с сайта. Подскажите, что я не так делаю? Примечание: Если убрать все эти мои условия в файле header.php(задаю это условие там) то пользователя не выбрасывает. Змінено 10 липня 2015 користувачем danya Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
danya Опубліковано: 11 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 липня 2015 ап Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexDW Опубліковано: 11 липня 2015 Share Опубліковано: 11 липня 2015 может, не нужно втыкать условия на уровне контроллера? пробуйте ставить условия непосредственно в шаблоне Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 11 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 липня 2015 (змінено) <?php if ($isLogged()) { ?> <?php echo $profile; ?> <?php } else { ?> <?php echo $autorisation; ?> <?php }?> Если делать вот таким макаром, то результат тот же, но при входе иконки не меняются, при переходе на любую страничку опять выбрасывает. Хотя $isLogged = в контроллере этому: $data['isLogged'] = $this->customer->isLogged(); <?php if ($this->customer->isLogged()) { ?> <?php echo $profile; ?> <?php } else { ?> <?php echo $autorisation; ?> <?php }?> Таким вообще не хочет открывать страницу. Змінено 11 липня 2015 користувачем danya Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 11 липня 2015 Share Опубліковано: 11 липня 2015 че за... if ($this->customer->isLogged()) { $data['reg_code'] = $this->load->controller('account/profile'); } else { $data['reg_code'] = $this->load->controller('common/autorisation'); } а в шаблоне <?php echo $reg_code; ?> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 11 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 липня 2015 Ну, также как у меня, по сути работает, но вот смотрите что происходите когда переходишь на любой другой адрес. Смотрите видео: http://www.youtube.com/watch?v=b82H_dEINgI&feature=youtu.be Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 11 липня 2015 Share Опубліковано: 11 липня 2015 ну так это проблеме на этого кода может быть у вас поломана библиотека customer Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 11 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 липня 2015 Кто-нибудь сможет объяснить, если я убираю весь этот код, который писал выше и вхожу в профиль итд. все работает видео прилагается: http://www.youtube.com/watch?v=Aod1qCXgy8o&feature=youtu.be Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 11 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 липня 2015 Я просто даже не знаю где искать проблему.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 12 липня 2015 Share Опубліковано: 12 липня 2015 Наверное что-то ломаете. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 12 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 12 липня 2015 что? Все что я делаю показано на видео, нет никаких пауз итд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 12 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 12 липня 2015 ап :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 ап.. подскажите куда сунуться для поиска проблемы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Все делается на уровне шаблона, никаких выкрутасов быть не должно Зачем вообще лезть в контроллер для отображения того или иного блока в зависимости от условия? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Посмотрите выше, я уже делал все в шаблоне, ошибка таже. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Еще раз повторю.. Если default решение работает, а вше нет, то это значит, что вы что-то ломаете. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Вопрос что???? я всего лишь навсего добавляю новые данные и все.. причем показываю на видео, что там нет ничего такого.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Я не успеваю следить на видео, что вы там щелкаете и не хочу :) И качество видео - также оставляет желать лучшего. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Проблема решена, это я крабина, // $data['logout'] = $this->customer->logout(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 years later... KFSE Опубліковано: 17 лютого 2022 Share Опубліковано: 17 лютого 2022 (змінено) Как показывать доп информацию для не залогиненых, а залогиненым не показывать Для 2.3 версии в файле контроллера изменить на это: if ($this->customer->isLogged()) { $data['isLogged'] = true; $data['customer_name'] = $this->customer->getFirstName() . ' ' . $this->customer->getLastName(); } else { $data['customer_name'] = ''; $data['isLogged'] = false; } В файле шаблона <?php if(!$isLogged) { ?><div class="text_unlogin"><a href="./login/"><i class="fa fa-percent" aria-hidden="true"></i> Текст вашей ссылки</a></div><?php } ?> Змінено 17 лютого 2022 користувачем KFSE Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Проверка isLogged() Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
danya Опубліковано: 11 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 липня 2015 (змінено) <?php if ($isLogged()) { ?> <?php echo $profile; ?> <?php } else { ?> <?php echo $autorisation; ?> <?php }?> Если делать вот таким макаром, то результат тот же, но при входе иконки не меняются, при переходе на любую страничку опять выбрасывает. Хотя $isLogged = в контроллере этому: $data['isLogged'] = $this->customer->isLogged(); <?php if ($this->customer->isLogged()) { ?> <?php echo $profile; ?> <?php } else { ?> <?php echo $autorisation; ?> <?php }?> Таким вообще не хочет открывать страницу. Змінено 11 липня 2015 користувачем danya Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 11 липня 2015 Share Опубліковано: 11 липня 2015 че за... if ($this->customer->isLogged()) { $data['reg_code'] = $this->load->controller('account/profile'); } else { $data['reg_code'] = $this->load->controller('common/autorisation'); } а в шаблоне <?php echo $reg_code; ?> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 11 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 липня 2015 Ну, также как у меня, по сути работает, но вот смотрите что происходите когда переходишь на любой другой адрес. Смотрите видео: http://www.youtube.com/watch?v=b82H_dEINgI&feature=youtu.be Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 11 липня 2015 Share Опубліковано: 11 липня 2015 ну так это проблеме на этого кода может быть у вас поломана библиотека customer Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 11 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 липня 2015 Кто-нибудь сможет объяснить, если я убираю весь этот код, который писал выше и вхожу в профиль итд. все работает видео прилагается: http://www.youtube.com/watch?v=Aod1qCXgy8o&feature=youtu.be Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 11 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 липня 2015 Я просто даже не знаю где искать проблему.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 12 липня 2015 Share Опубліковано: 12 липня 2015 Наверное что-то ломаете. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 12 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 12 липня 2015 что? Все что я делаю показано на видео, нет никаких пауз итд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 12 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 12 липня 2015 ап :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 ап.. подскажите куда сунуться для поиска проблемы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Все делается на уровне шаблона, никаких выкрутасов быть не должно Зачем вообще лезть в контроллер для отображения того или иного блока в зависимости от условия? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Посмотрите выше, я уже делал все в шаблоне, ошибка таже. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Еще раз повторю.. Если default решение работает, а вше нет, то это значит, что вы что-то ломаете. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Вопрос что???? я всего лишь навсего добавляю новые данные и все.. причем показываю на видео, что там нет ничего такого.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Я не успеваю следить на видео, что вы там щелкаете и не хочу :) И качество видео - также оставляет желать лучшего. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Проблема решена, это я крабина, // $data['logout'] = $this->customer->logout(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 years later... KFSE Опубліковано: 17 лютого 2022 Share Опубліковано: 17 лютого 2022 (змінено) Как показывать доп информацию для не залогиненых, а залогиненым не показывать Для 2.3 версии в файле контроллера изменить на это: if ($this->customer->isLogged()) { $data['isLogged'] = true; $data['customer_name'] = $this->customer->getFirstName() . ' ' . $this->customer->getLastName(); } else { $data['customer_name'] = ''; $data['isLogged'] = false; } В файле шаблона <?php if(!$isLogged) { ?><div class="text_unlogin"><a href="./login/"><i class="fa fa-percent" aria-hidden="true"></i> Текст вашей ссылки</a></div><?php } ?> Змінено 17 лютого 2022 користувачем KFSE Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Проверка isLogged() Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
danya Опубліковано: 11 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 липня 2015 Ну, также как у меня, по сути работает, но вот смотрите что происходите когда переходишь на любой другой адрес. Смотрите видео: http://www.youtube.com/watch?v=b82H_dEINgI&feature=youtu.be Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 11 липня 2015 Share Опубліковано: 11 липня 2015 ну так это проблеме на этого кода может быть у вас поломана библиотека customer Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 11 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 липня 2015 Кто-нибудь сможет объяснить, если я убираю весь этот код, который писал выше и вхожу в профиль итд. все работает видео прилагается: http://www.youtube.com/watch?v=Aod1qCXgy8o&feature=youtu.be Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 11 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 липня 2015 Я просто даже не знаю где искать проблему.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 12 липня 2015 Share Опубліковано: 12 липня 2015 Наверное что-то ломаете. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 12 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 12 липня 2015 что? Все что я делаю показано на видео, нет никаких пауз итд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 12 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 12 липня 2015 ап :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 ап.. подскажите куда сунуться для поиска проблемы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Все делается на уровне шаблона, никаких выкрутасов быть не должно Зачем вообще лезть в контроллер для отображения того или иного блока в зависимости от условия? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Посмотрите выше, я уже делал все в шаблоне, ошибка таже. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Еще раз повторю.. Если default решение работает, а вше нет, то это значит, что вы что-то ломаете. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Вопрос что???? я всего лишь навсего добавляю новые данные и все.. причем показываю на видео, что там нет ничего такого.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Я не успеваю следить на видео, что вы там щелкаете и не хочу :) И качество видео - также оставляет желать лучшего. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Проблема решена, это я крабина, // $data['logout'] = $this->customer->logout(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 years later... KFSE Опубліковано: 17 лютого 2022 Share Опубліковано: 17 лютого 2022 (змінено) Как показывать доп информацию для не залогиненых, а залогиненым не показывать Для 2.3 версии в файле контроллера изменить на это: if ($this->customer->isLogged()) { $data['isLogged'] = true; $data['customer_name'] = $this->customer->getFirstName() . ' ' . $this->customer->getLastName(); } else { $data['customer_name'] = ''; $data['isLogged'] = false; } В файле шаблона <?php if(!$isLogged) { ?><div class="text_unlogin"><a href="./login/"><i class="fa fa-percent" aria-hidden="true"></i> Текст вашей ссылки</a></div><?php } ?> Змінено 17 лютого 2022 користувачем KFSE Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Проверка isLogged() Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
danya Опубліковано: 11 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 липня 2015 Кто-нибудь сможет объяснить, если я убираю весь этот код, который писал выше и вхожу в профиль итд. все работает видео прилагается: http://www.youtube.com/watch?v=Aod1qCXgy8o&feature=youtu.be Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
danya Опубліковано: 11 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 11 липня 2015 Я просто даже не знаю где искать проблему.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 12 липня 2015 Share Опубліковано: 12 липня 2015 Наверное что-то ломаете. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 12 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 12 липня 2015 что? Все что я делаю показано на видео, нет никаких пауз итд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 12 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 12 липня 2015 ап :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 ап.. подскажите куда сунуться для поиска проблемы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Otvet Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Все делается на уровне шаблона, никаких выкрутасов быть не должно Зачем вообще лезть в контроллер для отображения того или иного блока в зависимости от условия? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Посмотрите выше, я уже делал все в шаблоне, ошибка таже. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Еще раз повторю.. Если default решение работает, а вше нет, то это значит, что вы что-то ломаете. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Вопрос что???? я всего лишь навсего добавляю новые данные и все.. причем показываю на видео, что там нет ничего такого.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Я не успеваю следить на видео, что вы там щелкаете и не хочу :) И качество видео - также оставляет желать лучшего. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Проблема решена, это я крабина, // $data['logout'] = $this->customer->logout(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 years later... KFSE Опубліковано: 17 лютого 2022 Share Опубліковано: 17 лютого 2022 (змінено) Как показывать доп информацию для не залогиненых, а залогиненым не показывать Для 2.3 версии в файле контроллера изменить на это: if ($this->customer->isLogged()) { $data['isLogged'] = true; $data['customer_name'] = $this->customer->getFirstName() . ' ' . $this->customer->getLastName(); } else { $data['customer_name'] = ''; $data['isLogged'] = false; } В файле шаблона <?php if(!$isLogged) { ?><div class="text_unlogin"><a href="./login/"><i class="fa fa-percent" aria-hidden="true"></i> Текст вашей ссылки</a></div><?php } ?> Змінено 17 лютого 2022 користувачем KFSE Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Проверка isLogged() Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
danya Опубліковано: 12 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 12 липня 2015 что? Все что я делаю показано на видео, нет никаких пауз итд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
danya Опубліковано: 12 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 12 липня 2015 ап :( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 ап.. подскажите куда сунуться для поиска проблемы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Otvet Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Все делается на уровне шаблона, никаких выкрутасов быть не должно Зачем вообще лезть в контроллер для отображения того или иного блока в зависимости от условия? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Посмотрите выше, я уже делал все в шаблоне, ошибка таже. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Еще раз повторю.. Если default решение работает, а вше нет, то это значит, что вы что-то ломаете. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Вопрос что???? я всего лишь навсего добавляю новые данные и все.. причем показываю на видео, что там нет ничего такого.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Я не успеваю следить на видео, что вы там щелкаете и не хочу :) И качество видео - также оставляет желать лучшего. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Проблема решена, это я крабина, // $data['logout'] = $this->customer->logout(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 years later... KFSE Опубліковано: 17 лютого 2022 Share Опубліковано: 17 лютого 2022 (змінено) Как показывать доп информацию для не залогиненых, а залогиненым не показывать Для 2.3 версии в файле контроллера изменить на это: if ($this->customer->isLogged()) { $data['isLogged'] = true; $data['customer_name'] = $this->customer->getFirstName() . ' ' . $this->customer->getLastName(); } else { $data['customer_name'] = ''; $data['isLogged'] = false; } В файле шаблона <?php if(!$isLogged) { ?><div class="text_unlogin"><a href="./login/"><i class="fa fa-percent" aria-hidden="true"></i> Текст вашей ссылки</a></div><?php } ?> Змінено 17 лютого 2022 користувачем KFSE Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Проверка isLogged()
danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Посмотрите выше, я уже делал все в шаблоне, ошибка таже. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Еще раз повторю.. Если default решение работает, а вше нет, то это значит, что вы что-то ломаете. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Вопрос что???? я всего лишь навсего добавляю новые данные и все.. причем показываю на видео, что там нет ничего такого.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Я не успеваю следить на видео, что вы там щелкаете и не хочу :) И качество видео - также оставляет желать лучшего. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Проблема решена, это я крабина, // $data['logout'] = $this->customer->logout(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 years later... KFSE Опубліковано: 17 лютого 2022 Share Опубліковано: 17 лютого 2022 (змінено) Как показывать доп информацию для не залогиненых, а залогиненым не показывать Для 2.3 версии в файле контроллера изменить на это: if ($this->customer->isLogged()) { $data['isLogged'] = true; $data['customer_name'] = $this->customer->getFirstName() . ' ' . $this->customer->getLastName(); } else { $data['customer_name'] = ''; $data['isLogged'] = false; } В файле шаблона <?php if(!$isLogged) { ?><div class="text_unlogin"><a href="./login/"><i class="fa fa-percent" aria-hidden="true"></i> Текст вашей ссылки</a></div><?php } ?> Змінено 17 лютого 2022 користувачем KFSE Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Вопрос что???? я всего лишь навсего добавляю новые данные и все.. причем показываю на видео, что там нет ничего такого.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 13 липня 2015 Share Опубліковано: 13 липня 2015 Я не успеваю следить на видео, что вы там щелкаете и не хочу :) И качество видео - также оставляет желать лучшего. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Проблема решена, это я крабина, // $data['logout'] = $this->customer->logout(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 years later... KFSE Опубліковано: 17 лютого 2022 Share Опубліковано: 17 лютого 2022 (змінено) Как показывать доп информацию для не залогиненых, а залогиненым не показывать Для 2.3 версии в файле контроллера изменить на это: if ($this->customer->isLogged()) { $data['isLogged'] = true; $data['customer_name'] = $this->customer->getFirstName() . ' ' . $this->customer->getLastName(); } else { $data['customer_name'] = ''; $data['isLogged'] = false; } В файле шаблона <?php if(!$isLogged) { ?><div class="text_unlogin"><a href="./login/"><i class="fa fa-percent" aria-hidden="true"></i> Текст вашей ссылки</a></div><?php } ?> Змінено 17 лютого 2022 користувачем KFSE Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
danya Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Share Опубліковано: 13 липня 2015 Проблема решена, это я крабина, // $data['logout'] = $this->customer->logout(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KFSE Опубліковано: 17 лютого 2022 Share Опубліковано: 17 лютого 2022 (змінено) Как показывать доп информацию для не залогиненых, а залогиненым не показывать Для 2.3 версии в файле контроллера изменить на это: if ($this->customer->isLogged()) { $data['isLogged'] = true; $data['customer_name'] = $this->customer->getFirstName() . ' ' . $this->customer->getLastName(); } else { $data['customer_name'] = ''; $data['isLogged'] = false; } В файле шаблона <?php if(!$isLogged) { ?><div class="text_unlogin"><a href="./login/"><i class="fa fa-percent" aria-hidden="true"></i> Текст вашей ссылки</a></div><?php } ?> Змінено 17 лютого 2022 користувачем KFSE Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts