Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Как сделать минимальное количество товара дробным?

Recommended Posts

Здравствуйте!

Подскажите, пожалуйста, кто знает, как сделать минимальное количество товара дробным?

Как сделать дробным количество товара - я нашел, а вот про это нигде нет.

post-697898-0-16260100-1435775463_thumb.jpg

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

очень странно - что вы смогли сделать дробным количество товара (quantity), но не смогли сделать аналогично с рядом находящимся минимальным количеством (minimum) ;)

Надіслати

очень странно - что вы смогли сделать дробным количество товара (quantity), но не смогли сделать аналогично с рядом находящимся минимальным количеством (minimum) ;)

Ага! Как раз сейчас смотрю, как это сделать по аналогии :-)

Змінено користувачем konkord12
Надіслати

Сделал дробным минимальное количество товара. А вот как сделать шаг изменения количества товара равным минимальному количеству (изменение количества с помощь кнопок "+" "-") не знаю, шаг увеличения или уменьшения товара осталась единица.

Змінено користувачем konkord12
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.