Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[РЕШЕНО] Изменить основной шрифт шаблона

Recommended Posts

А есть ли возможность установить один стиль и размер символов в описании товаров?

Я завела уже порядка 3000 товаров. но поначалу не обращала внимание на шрифт заполнения. А теперь хочется. чтоб все описания были одинакового размера, не зависимо от того каким шрифтом было заполнено в админке изначально. Каждый товар открывать не хочется:(

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Как изменить основной шрифт русскоязычной версии шаблона, который установлен по умолчанию, сайт everythingapple.com.ua

Вот ссылка https://opencartforum.com/topic/35286-решено-как-подключить-нестандартный-шрифт/

Надіслати

это у меня на alenka.dp.ua столько товаров :)

мне нужен совет по шрифту

Я же вам написал где редактировать catalog/view/theme/pav_digitalstore/stylesheet/font.css

или вам нужен нестандартный шрифт подключить?

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.