Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

SQL запросы , нароботки , применение

Recommended Posts

Думаю будет интересно поделится  некоторыми полезными фишкамы при работе с SQL  .

Мой пример

Нужно в описание товара добавить к тегу таблицы <td class='prop' width='200'> тег <p>

ну для начала при запросе SQL нужно помнить что символ ' - недопустим при замене текста

Но во благо всех перед ним вставляют \

Я делаю запрос по шаблону

UPDATE имя_таблицы SET имя_поля = REPLACE( имя_поля, 'ищем', 'заменяем' )

от и пример использование

UPDATE product_description SET description = REPLACE( description, '<td class=\'prop\' width=\'200\'>', '<td class=\'prop\' width=\'200\'><p>' ) 
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

ну у тебя спарсены 20 000 товаров и нужно добавить текст , тег или убрать в описание.

чтобы не делать експорт товаров

можно зайти в phpMyAdmin сделать запрос SQL.

Может кому то будет нужно =)

Надіслати

Смотря чем парсены, обычно в процессе парсинга можно "реплейсить" все данные и вносить в базу, чистый контент, но, я так понял, что "хотелка" добавить <p>, появилась после процесса парсинга.

Надіслати

• 4 years later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.