Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

не увеличивается изображение по клику


lof

Recommended Posts

Здравствуйте.

В карточке товара все работает нормально. Создал страницу, разместил новое изображение, дописал в атрибутах все, как у ссылки в карточке товара, но на созданной странице не увеличивается изображение по клику. Попробовал даже скопипастить блок из карточки товара - изображение есть, но не увеличивается по клику. Сравнивал код страниц, в данных блоках идентичный, дж.квери везде подключается. Помогите, пожалуйста, разобраться или натолкните на мысль.

Спасибо.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


почитал, попробовал, но ни один из способов не помог. точнее частично помог с редактированием ссылки через админ-панель, но по клику открывается новая вкладка: на белом фоне картинка, а надо, чтобы как в карточке товара, через дж.квери открывалось в отдельном окне с затемненным фоном

что же я делаю не так...

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.