Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Проблема с модулем Customizable Ajax call me back


ZverX

Recommended Posts

Нужна помощь! На сайт установил модуль "Customizable Ajax call me back" (его страница www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=12978&filter_search=call). Из названии можете узнать что он дает возможность запроса обратного звонка. Он вроде нормально работает. НО, когда его открываете и закрываете окошку. А потом еще раз открываете... Баццц и тут начинается какой то трэш на сайте.

Сайт: top3dshop.ru

Нажмите на иконку телефона на шапке сайта (потом поменяю вызов окошки на текст вместо иконки). Там открывается окошка заказа звонка.

Как мне известно, проблема заключается в конфликте разных библиотек javascript. В интернете не нашел ответа. Написал разработчикам модуля но не было ответа...

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.