Jump to content

Recommended Posts

Добрый день! при разработке одного из модулей обнаружил, что в IE некорректно отправляются ajax-запросы.

Вот, например:

1. Используется ЧПУ

-> переход на страницу регистрации /account/usr_register

далее делаем запрос на получение регионов и в ответ от IE получаем болт!: ответ из дебаггера: GET /account/index.php?route=checkout/usr_register/country_id=176 HTTP/1.1

как видите, он относительный путь ставит от якобы папки account.

 

Господа, подскажите как это можно исправить? Хром, ФФ работают правильно, а недобраузер как всегда

 

Заранее спасибо :)
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Хром, ФФ работают правильно, а недобраузер как всегда

 

Если Вы все правильно описали в части условия, то я вижу ситуацию с диаметрально противоположной стороны. Впрочем, я думаю Вы что-то напутали на этапе условия.

В любом случае, слеш вначале должен решить Вашу проблему. 

/index.php?route=checkout/usr_register/country_id=176

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.