Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Не сохраняется информация в доп. вкладках


s7ranger

Recommended Posts

Знатоки опенкарта, помогите пожалуйста в решении моего вопроса. У меня установлен Opencart 1.5.3.1. Сразу оговорюсь, VQmod у меня не установлен, поэтому все правки из xml файлах делались вручную.  

С помощью модуля Additional Tab - Products на странице товара я создал 2 доп. вкладки. В админке они отображаются, на сайте тоже, но информация не сохраняется в этих вкладках, т.е. если вбить туда текст, нажать сохранить и потом повторно зайти в эти вкладки, в них не будет информации. В чем может быть причина этого?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


С этим разобрался. Теперь возник другой вопрос. Как и в каком файле прописать условие, чтобы если вкладка не заполнена, она не отображалась на странице товара?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.