Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

добавить функцию.


Recommended Posts

Всем привет. Помогите реализовать. хочу сделать в личной кабинете дополнительную вкладку. "пополнить лицевой счёт" что бы покупатели могли пополнить лицевой счёт через платёжные системы. в дальнейшем что бы можно было оплачивать товары с лицевого счёта.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Создайте товар, с ценой например 15 у.ё., при покупке которго, клиенту насчитывается 100 бонусных баллов, и назовите его - "Ваучер на 100 кредитов (переименовать баллы соотв.)", после покупки сего товара (без доставки), у клиента в кабинете появляется 100 "кредитов", соответственно по контенту, вы товарам присваиваете кроме ценовой стоимости, стоимость в бонусных баллах (вкладка бонусные баллы).

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.