Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Легкий форум на движке OpenCart


edlee

Recommended Posts

Здравствуйте! Возникла такая хотелка для магазина, вродебы несложная, но не улавливаю как сделать. Хочу организовать маленький форум для покупателей прямо на движке магаза. Идея простая и видел реализацию на других движках.

Просто создаем очередную категорию товаров, называем "Форум". Забиваем туда товары с названиями подтем для форума, например "Общие вопросы" "Пожелания" "Отзывы" и в этих товарах, которые на самом деле темы форума :) посетители могут писать сообщения, а я отвечать. Проблема в том, что нужно подменить шаблон category.tpl и product.tpl на модифицированные, чтобы убрать такие переменные как цена, сортировка, наличие и прочее относящееся к товарам, а оформить все как обычный маленький форум :) Надеюсь я нормально описал все. Пример можно посмотреть в моем магазине kit-market.com/index.php?route=product/category&path=49 - как видите там шаблоны старые, вместе со всеми переменными товаров.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.