Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Решено] Подружить новости и SeoPro


Recommended Posts

Здравствуйте, столкнулся с такой проблемой, установил модуль для новостей отсюда, изначально раздел новостей доступен по адресу http://site/index.ph...nformation/news, а информационные элементы имеют УРЛы вида /index.php?route=information/news&news_id-1.

Для того чтобы сделать ЧПУ для раздела, делаю запрос к базе

INSERT INTO oc_url_alias(query, keyword) VALUES ('information/news', 'news');]

УРЛ для раздела после очистки кеша стал http://site/news/, а дальше начинается самое интересное хочется получить ЧПУ для информационных элементов.

После указанного преобразования УРЛ информационного элемента имеет вид: /news/?news_id=2, заходим в админку и редактируем модуль (вроде как есть возможность прописывать ЧПУ для новости из ЦА) 15-03-2013%203-44-05.jpg

при этом в базе (таблица url_alias) появляется запись

15-03-2013%2022-27-14.jpg

Но если бы помогло присвоить ЧПУ информационному элементу, я бы не писал этого сообщения, урл остается старым (кеш чистил). В принципе модуль вроде как должен поддерживать ЧПУ, кто знает чего ему не хватает? Версия двига ocStore 1.5.1.3

p.s. Оказывается их давно подружили https://opencartforum.com/files/file/554-seo-manager-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-ocstore-153/, мне помогло.

Змінено користувачем antracit
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


  • 2 weeks later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.