Kostiantyn_N Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 Добрий день. Мені розробляють сайт на opencart, тема Remarket. Це книжковий інтернет-магазин. Є такий функціонал як Виробники. В мойому випадку виробник це видавництво. Тож я використовую цей функціонал для того, щоб назви видавництв в карточці товару на вітрині в мене були клікабельними, тобто вели на сторінки з усіма книгами того чи іншого видавництва. Але мені хотілося б, щоб значення характеристик Автор і Серія були також клікабельними - вели на сторінки з усіма книгами того чи іншого автора чи тієї чи іншої серії. З усіма книгами не тільки в даній категорії, а на всьому сайті. Чи існують рішення не за всі гроші світу для цього? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flint2000 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 Ну принаймні в модулі фільтру ocfilter таке можна зробити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 Як написали вже про фільтр, то ще можна шукати щось типу клікабельних атрибутів, раніше було таке. або спробувати цим 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kostiantyn_N Опубліковано: 10 липня 2025 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2025 (змінено) Треба щоб ось ці значення саме там і в загальній вкладці характеристик стали посиланнями на відповідні сторінки Змінено 10 липня 2025 користувачем Kostiantyn_N *** Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kostiantyn_N Опубліковано: 10 липня 2025 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2025 Треба щоб ось ці значення саме там і в загальній вкладці характеристик стали посиланнями на відповідні сторінки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 Колись точно був модуль для цього, пошукайте, можливо знайдете. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kostiantyn_N Опубліковано: 10 липня 2025 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2025 Цитата Колись точно був модуль для цього, пошукайте, можливо знайдете. Це ж наче гілка форуму для того, щоб підказали модулі. ) Тож можливо хтось знає і підкаже? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 В 10.07.2025 в 13:58, Kostiantyn_N сказав: Це ж наче гілка форуму для того, щоб підказали модулі. ) Тож можливо хтось знає і підкаже? Я ж вам надав відповідь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kostiantyn_N Опубліковано: 10 липня 2025 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2025 Цитата Я ж вам надав відповідь В модулі ocfilter можна зробити, щоб фільтрувало не в одній категорії, а по всіх категоріях сайту, і прикріпити посилання на таку сторінку фільтрації до значення характеристик - тих, що на скріншоті? Правильно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 В 10.07.2025 в 14:31, Kostiantyn_N сказав: В модулі ocfilter можна зробити, щоб фільтрувало не в одній категорії, а по всіх категоріях сайту, і прикріпити посилання на таку сторінку фільтрації до значення характеристик - тих, що на скріншоті? Правильно? тут я вас не зрозумів, краще перепитайте в автора фільтра Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cherednychenkoom Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 10.07.2025 в 14:31, Kostiantyn_N сказал: В модулі ocfilter можна зробити, щоб фільтрувало не в одній категорії, а по всіх категоріях сайту, і прикріпити посилання на таку сторінку фільтрації до значення характеристик - тих, що на скріншоті? Правильно? Наскільки я зрозумів то вам під вашу задачу потрібно робити CEO сторінку, під кожну серію та під кожного автора, та обовяхково вибирайте " Виводити на сторінці товару" тоді будуть клікабельні атрибути та вести на сторінку наприклад всіма певного автора. . Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cherednychenkoom Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 10.07.2025 в 19:43, Flint2000 сказал: тут я вас не зрозумів, краще перепитайте в автора фільтра автор морозиться по цьому питанню, читає та нічого не відповіда) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 Ну я вам точно не допоможу, бо не зовсім зрозумів вашу специфіку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... clarionio Опубліковано: 11 липня 2025 Share Опубліковано: 11 липня 2025 Як і казали вище - таке можна через Ocfilter + Посадки зробити, або ще можна написати власну реалізацію, детальніше в пп. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Форум Opencart 3.x Opencart 3.x: Пошук модулів Клікабельні значення характеристик OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
sasha3337774 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 Як написали вже про фільтр, то ще можна шукати щось типу клікабельних атрибутів, раніше було таке. або спробувати цим 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kostiantyn_N Опубліковано: 10 липня 2025 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2025 (змінено) Треба щоб ось ці значення саме там і в загальній вкладці характеристик стали посиланнями на відповідні сторінки Змінено 10 липня 2025 користувачем Kostiantyn_N *** Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kostiantyn_N Опубліковано: 10 липня 2025 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2025 Треба щоб ось ці значення саме там і в загальній вкладці характеристик стали посиланнями на відповідні сторінки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 Колись точно був модуль для цього, пошукайте, можливо знайдете. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kostiantyn_N Опубліковано: 10 липня 2025 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2025 Цитата Колись точно був модуль для цього, пошукайте, можливо знайдете. Це ж наче гілка форуму для того, щоб підказали модулі. ) Тож можливо хтось знає і підкаже? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 В 10.07.2025 в 13:58, Kostiantyn_N сказав: Це ж наче гілка форуму для того, щоб підказали модулі. ) Тож можливо хтось знає і підкаже? Я ж вам надав відповідь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kostiantyn_N Опубліковано: 10 липня 2025 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2025 Цитата Я ж вам надав відповідь В модулі ocfilter можна зробити, щоб фільтрувало не в одній категорії, а по всіх категоріях сайту, і прикріпити посилання на таку сторінку фільтрації до значення характеристик - тих, що на скріншоті? Правильно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 В 10.07.2025 в 14:31, Kostiantyn_N сказав: В модулі ocfilter можна зробити, щоб фільтрувало не в одній категорії, а по всіх категоріях сайту, і прикріпити посилання на таку сторінку фільтрації до значення характеристик - тих, що на скріншоті? Правильно? тут я вас не зрозумів, краще перепитайте в автора фільтра Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cherednychenkoom Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 10.07.2025 в 14:31, Kostiantyn_N сказал: В модулі ocfilter можна зробити, щоб фільтрувало не в одній категорії, а по всіх категоріях сайту, і прикріпити посилання на таку сторінку фільтрації до значення характеристик - тих, що на скріншоті? Правильно? Наскільки я зрозумів то вам під вашу задачу потрібно робити CEO сторінку, під кожну серію та під кожного автора, та обовяхково вибирайте " Виводити на сторінці товару" тоді будуть клікабельні атрибути та вести на сторінку наприклад всіма певного автора. . Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cherednychenkoom Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 10.07.2025 в 19:43, Flint2000 сказал: тут я вас не зрозумів, краще перепитайте в автора фільтра автор морозиться по цьому питанню, читає та нічого не відповіда) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 Ну я вам точно не допоможу, бо не зовсім зрозумів вашу специфіку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... clarionio Опубліковано: 11 липня 2025 Share Опубліковано: 11 липня 2025 Як і казали вище - таке можна через Ocfilter + Посадки зробити, або ще можна написати власну реалізацію, детальніше в пп. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Форум Opencart 3.x Opencart 3.x: Пошук модулів Клікабельні значення характеристик OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Kostiantyn_N Опубліковано: 10 липня 2025 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2025 (змінено) Треба щоб ось ці значення саме там і в загальній вкладці характеристик стали посиланнями на відповідні сторінки Змінено 10 липня 2025 користувачем Kostiantyn_N *** Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kostiantyn_N Опубліковано: 10 липня 2025 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2025 Треба щоб ось ці значення саме там і в загальній вкладці характеристик стали посиланнями на відповідні сторінки Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha3337774 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 Колись точно був модуль для цього, пошукайте, можливо знайдете. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kostiantyn_N Опубліковано: 10 липня 2025 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2025 Цитата Колись точно був модуль для цього, пошукайте, можливо знайдете. Це ж наче гілка форуму для того, щоб підказали модулі. ) Тож можливо хтось знає і підкаже? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 В 10.07.2025 в 13:58, Kostiantyn_N сказав: Це ж наче гілка форуму для того, щоб підказали модулі. ) Тож можливо хтось знає і підкаже? Я ж вам надав відповідь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kostiantyn_N Опубліковано: 10 липня 2025 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2025 Цитата Я ж вам надав відповідь В модулі ocfilter можна зробити, щоб фільтрувало не в одній категорії, а по всіх категоріях сайту, і прикріпити посилання на таку сторінку фільтрації до значення характеристик - тих, що на скріншоті? Правильно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 В 10.07.2025 в 14:31, Kostiantyn_N сказав: В модулі ocfilter можна зробити, щоб фільтрувало не в одній категорії, а по всіх категоріях сайту, і прикріпити посилання на таку сторінку фільтрації до значення характеристик - тих, що на скріншоті? Правильно? тут я вас не зрозумів, краще перепитайте в автора фільтра Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cherednychenkoom Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 10.07.2025 в 14:31, Kostiantyn_N сказал: В модулі ocfilter можна зробити, щоб фільтрувало не в одній категорії, а по всіх категоріях сайту, і прикріпити посилання на таку сторінку фільтрації до значення характеристик - тих, що на скріншоті? Правильно? Наскільки я зрозумів то вам під вашу задачу потрібно робити CEO сторінку, під кожну серію та під кожного автора, та обовяхково вибирайте " Виводити на сторінці товару" тоді будуть клікабельні атрибути та вести на сторінку наприклад всіма певного автора. . Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cherednychenkoom Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 10.07.2025 в 19:43, Flint2000 сказал: тут я вас не зрозумів, краще перепитайте в автора фільтра автор морозиться по цьому питанню, читає та нічого не відповіда) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 Ну я вам точно не допоможу, бо не зовсім зрозумів вашу специфіку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... clarionio Опубліковано: 11 липня 2025 Share Опубліковано: 11 липня 2025 Як і казали вище - таке можна через Ocfilter + Посадки зробити, або ще можна написати власну реалізацію, детальніше в пп. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Форум Opencart 3.x Opencart 3.x: Пошук модулів Клікабельні значення характеристик
Kostiantyn_N Опубліковано: 10 липня 2025 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2025 Цитата Колись точно був модуль для цього, пошукайте, можливо знайдете. Це ж наче гілка форуму для того, щоб підказали модулі. ) Тож можливо хтось знає і підкаже? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flint2000 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 В 10.07.2025 в 13:58, Kostiantyn_N сказав: Це ж наче гілка форуму для того, щоб підказали модулі. ) Тож можливо хтось знає і підкаже? Я ж вам надав відповідь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kostiantyn_N Опубліковано: 10 липня 2025 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2025 Цитата Я ж вам надав відповідь В модулі ocfilter можна зробити, щоб фільтрувало не в одній категорії, а по всіх категоріях сайту, і прикріпити посилання на таку сторінку фільтрації до значення характеристик - тих, що на скріншоті? Правильно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 В 10.07.2025 в 14:31, Kostiantyn_N сказав: В модулі ocfilter можна зробити, щоб фільтрувало не в одній категорії, а по всіх категоріях сайту, і прикріпити посилання на таку сторінку фільтрації до значення характеристик - тих, що на скріншоті? Правильно? тут я вас не зрозумів, краще перепитайте в автора фільтра Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cherednychenkoom Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 10.07.2025 в 14:31, Kostiantyn_N сказал: В модулі ocfilter можна зробити, щоб фільтрувало не в одній категорії, а по всіх категоріях сайту, і прикріпити посилання на таку сторінку фільтрації до значення характеристик - тих, що на скріншоті? Правильно? Наскільки я зрозумів то вам під вашу задачу потрібно робити CEO сторінку, під кожну серію та під кожного автора, та обовяхково вибирайте " Виводити на сторінці товару" тоді будуть клікабельні атрибути та вести на сторінку наприклад всіма певного автора. . Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cherednychenkoom Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 10.07.2025 в 19:43, Flint2000 сказал: тут я вас не зрозумів, краще перепитайте в автора фільтра автор морозиться по цьому питанню, читає та нічого не відповіда) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 Ну я вам точно не допоможу, бо не зовсім зрозумів вашу специфіку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... clarionio Опубліковано: 11 липня 2025 Share Опубліковано: 11 липня 2025 Як і казали вище - таке можна через Ocfilter + Посадки зробити, або ще можна написати власну реалізацію, детальніше в пп. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Форум Opencart 3.x Opencart 3.x: Пошук модулів Клікабельні значення характеристик
Kostiantyn_N Опубліковано: 10 липня 2025 Автор Share Опубліковано: 10 липня 2025 Цитата Я ж вам надав відповідь В модулі ocfilter можна зробити, щоб фільтрувало не в одній категорії, а по всіх категоріях сайту, і прикріпити посилання на таку сторінку фільтрації до значення характеристик - тих, що на скріншоті? Правильно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flint2000 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 В 10.07.2025 в 14:31, Kostiantyn_N сказав: В модулі ocfilter можна зробити, щоб фільтрувало не в одній категорії, а по всіх категоріях сайту, і прикріпити посилання на таку сторінку фільтрації до значення характеристик - тих, що на скріншоті? Правильно? тут я вас не зрозумів, краще перепитайте в автора фільтра Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cherednychenkoom Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 10.07.2025 в 14:31, Kostiantyn_N сказал: В модулі ocfilter можна зробити, щоб фільтрувало не в одній категорії, а по всіх категоріях сайту, і прикріпити посилання на таку сторінку фільтрації до значення характеристик - тих, що на скріншоті? Правильно? Наскільки я зрозумів то вам під вашу задачу потрібно робити CEO сторінку, під кожну серію та під кожного автора, та обовяхково вибирайте " Виводити на сторінці товару" тоді будуть клікабельні атрибути та вести на сторінку наприклад всіма певного автора. . Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cherednychenkoom Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 10.07.2025 в 19:43, Flint2000 сказал: тут я вас не зрозумів, краще перепитайте в автора фільтра автор морозиться по цьому питанню, читає та нічого не відповіда) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 Ну я вам точно не допоможу, бо не зовсім зрозумів вашу специфіку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... clarionio Опубліковано: 11 липня 2025 Share Опубліковано: 11 липня 2025 Як і казали вище - таке можна через Ocfilter + Посадки зробити, або ще можна написати власну реалізацію, детальніше в пп. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
cherednychenkoom Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 10.07.2025 в 14:31, Kostiantyn_N сказал: В модулі ocfilter можна зробити, щоб фільтрувало не в одній категорії, а по всіх категоріях сайту, і прикріпити посилання на таку сторінку фільтрації до значення характеристик - тих, що на скріншоті? Правильно? Наскільки я зрозумів то вам під вашу задачу потрібно робити CEO сторінку, під кожну серію та під кожного автора, та обовяхково вибирайте " Виводити на сторінці товару" тоді будуть клікабельні атрибути та вести на сторінку наприклад всіма певного автора. . Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednychenkoom Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 10.07.2025 в 19:43, Flint2000 сказал: тут я вас не зрозумів, краще перепитайте в автора фільтра автор морозиться по цьому питанню, читає та нічого не відповіда) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Flint2000 Опубліковано: 10 липня 2025 Share Опубліковано: 10 липня 2025 Ну я вам точно не допоможу, бо не зовсім зрозумів вашу специфіку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... clarionio Опубліковано: 11 липня 2025 Share Опубліковано: 11 липня 2025 Як і казали вище - таке можна через Ocfilter + Посадки зробити, або ще можна написати власну реалізацію, детальніше в пп. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1
clarionio Опубліковано: 11 липня 2025 Share Опубліковано: 11 липня 2025 Як і казали вище - таке можна через Ocfilter + Посадки зробити, або ще можна написати власну реалізацію, детальніше в пп. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts