Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Не удалось определить разграничитель.

Recommended Posts

Хочу добавить товары через  Google Merchant Center, но мне пишет что 

Информация о товарах в вашем файле не соответствует требованиям Google. Исправьте информацию о товарах и повторно обновите сведения о товарах для их показа в Google.

и вываливает такую проблему

Не удается автоматически распознать разделитель столбцов в вашем фиде. Чтобы выбрать разделитель столбцов, нажмите "Изменить" рядом с названием фида в своем аккаунте и укажите правильный вариант.

Как эторешить ?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 19.06.2025 в 20:15, lensmen сказав:

Не удается автоматически распознать разделитель столбцов в вашем фиде. Чтобы выбрать разделитель столбцов, нажмите "Изменить" рядом с названием фида в своем аккаунте и укажите правильный вариант.

Как эторешить ?

так тут же пишеться рішення)

Надіслати

В 19.06.2025 в 20:15, lensmen сказав:

Хочу добавить товары через  Google Merchant Center, но мне пишет что 

Информация о товарах в вашем файле не соответствует требованиям Google. Исправьте информацию о товарах и повторно обновите сведения о товарах для их показа в Google.

и вываливает такую проблему

Как эторешить ?

Приклад файлу що завантажуєте? Який формат?

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.