Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Написання текстів за допомогою АІ

Recommended Posts

Я знаю що писати текст за допомогою АІ не можна для СЕО

АЛЕ як зрозуміти яка стаття написана АІ а яка ні? Навіть наймаючи копірайтера я не знаю як перевірити його

з правильними промтами і редагуванням заголовків під ключові фрази написані статті за допомогою АІ проходять перевірку АІ детект і на унікальність

я розумію що наймаючи копірайтера який по суті немає експертності в продукті ЙМОВІРНО він буде писати так само, отже питання як перевірити?

Чи можливо якщо стаття прохожить перевірку в АІ детекті то її можна використовувати для сайту і гугл не запідозрить цього?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Увы никак не понять точно написано чатом или человеком. Реально у кого есть апи к 4ке и нормальные промты - спокойно могут с редактированием выдавать хорошие тексты. 

плюс мы не знаем софт которым гугл детектит себе чатжпт

• +1 1
Надіслати

то по суті якщо ми пишемо статтю з різними "підготовчими" промтами щоб вона була більш схожа на людську писанину, редагуємо всі заголовки, стаття прозодить АІ детект і унікальність то може бути?

підкажіть будь ласка якими сервісами ви перевіряєте статті від копірайтерів? частотність слів і тд. Буду дуже вдячний якщо поділетеся якимось ТЗ ще

On 5/7/2024 at 9:15 PM, kulinenko said:

Реально у кого есть апи к 4ке и нормальные промты

маю модуль для чату і апі 4ки використовував але по АПІ воно щось пише зовсім не так як з браузреної версії

та і взагалі почали Claud користуватися бо в нього можна залити файли з інфою про товар при потребі...

Надіслати

07.05.2024 в 21:20, weqtor сказал:

то по суті якщо ми пишемо статтю з різними "підготовчими" промтами щоб вона була більш схожа на людську писанину, редагуємо всі заголовки, стаття прозодить АІ детект і унікальність то може бути?

Я же говорю - чат это инструмент, и при помощи его можно сделать действительно хорошую статью, под редакцией эксперта в теме и  умелого составителя промтов.

07.05.2024 в 21:20, weqtor сказал:

підкажіть будь ласка якими сервісами ви перевіряєте статті від копірайтерів? частотність слів і тд. Буду дуже вдячний якщо поділетеся якимось ТЗ ще

любой анализатор семантики подойдет, аля адвего итд

частотность слов - планировщик ключевых в адс

ТЗ для разных ниш и типов текстов разные

Змінено користувачем kulinenko
  • +1 1
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.