Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Где можно разместить задание?


Recommended Posts

Где можно разместить задание?
1. Выкладка нужна, товаров немного, максимум 20-30? 
2. Не знаю почему но страницы не показываются по СЕО, теги и остальное расставлено правильно но просто тупо не показывается, к примеру Айфон 13 в позапрошлом году мы настроили СЕО выдавало идеально, и щас выдает на первых строчках, на следующий год делаем тоже самое при выходе Айфона 14 но все теги "13" просто меняем на "14" и показывается идеально опять же, но в этом году когда вышел Айфон 15, опять проделываем эту же манипуляцию меняем "14" на "15" в Новых карточках товара то есть в Айфонах 15, и теперь 13 и 14 модель показывается как показывалась, а 15 модели Гугл тупо не показывает, вот эту проблему надо решить.

Хотел попросить помощи, где могу разместить данные задания, что бы был надежный человек, в ТГ устал искать, постоянно какие то кривые исполнители попадаются

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.