Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:50, spectre сказал: Так ты автор модуля получается? ) Почему тогда от третьего лица Автор від себе скаже сам Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня Давайте разожжем, у меня тоже есть модуль новапея и есть в нем киллерфича Или теперь нельзя делать модули если они уже есть в природе? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:53, bogdan281989 сказал: А я пишу що варез, докажи що ні? Факт наявності на сайті модулів сторонніх - був, сімпла і зараз є) Ти ж мені так питання ставиш? автор сам класно парірував болтом в твою гайку про наявність ліцензії. вважаю тему вичерпаною. на все добре, панове. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:54, spectre сказав: Давайте разожжем, у меня тоже есть модуль новапея и есть в нем киллерфича Или теперь нельзя делать модули если они уже есть в природе? Тут уся суть була у тому, що богдан почав принижувати іншого автора, щоб продати свій без доводів Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:57, Feldeshi сказал: Тут уся суть була у тому, що богдан почав принижувати іншого автора, щоб продати свій без доводів где? он выложил ссылку на свой модуль в теме под названием NOVAPAY API підключення платіжної системи где первый вопрос звучит как Цитата Вітаю. Хтось підключав дану платіжну ось цим модулем? советую почитать в интернете что такое форум пусть Станислав выложит сюда свой модуль и рекламирует, никто ж не против, но вот эта вся дичь с мультиакками, левыми защитниками и варезным прошлым сайта выглядит нелепо 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:57, Feldeshi сказав: що богдан почав принижувати іншого автора Ні-ні хлопці (або один)) Я нікого не принижував, а просто додав свій модуль в тему. А ви почали писати що я неправильно опис модулю написав і тд. А так притримуйтесь політики форуму - є варезчекер, перевіряйте сайт робіть висновки. Є вебархів - видно що там продавалось. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:50, bogdan281989 сказал: Вище були наведені факти, в тому числі вебархів Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:59, spectre сказав: где? он выложил ссылку на свой модуль в теме под названием NOVAPAY API підключення платіжної системи где первый вопрос звучит как советую почитать в интернете что такое форум пусть Станислав выложит сюда свой модуль и рекламирует, никто ж не против, но вот эта вся дичь с мультиакками, левыми защитниками и варезным прошлым сайта выглядит нелепо за 2 роки автор не найшов рішення?) виглядає як просто реклама, що таке варез в розумінні opencart? GPL — приклад сильної копілефт-ліцензії, яка вимагає, щоб усі похідні роботи були доступні на тих же умовах, що й оригінал. GPL надає одержувачам комп'ютерної програми права відповідно до визначення вільного програмного забезпечення й використовує копілефт, щоб гарантувати, що ці права будуть збережені навіть тоді, коли робота буде значно змінена чи до неї будуть додані будь-які частини. Це відрізняє її від до́звільних ліцензій на безплатне програмне забезпечення, прикладом яких є ліцензія BSD або ліцензія Apache. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:07, Feldeshi сказав: виглядає як просто реклама І що? Розказувати басні про опис почали конкретно ви Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:04, Stanislav93 сказал: Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! советую тебе не поднимать эту тему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:15, spectre сказав: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Да понятно что нет)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:47, Stanislav93 сказал: Смішно)))) ваш ход Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:12, spectre сказал: советую тебе не поднимать эту тему Це не доводить що я продавав виріз Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:04, Stanislav93 сказав: Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! https://prnt.sc/DDA3sgtrx4NE = тут видно десь "купили" без згоди автора (мене) і я про це нічого не знаю бо в базі ліцензій домена немає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:15, spectre сказал: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Що за модуль, я такого не памятаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю А ну то й добре Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю То той, що ліцензійний, але автор про це не знає) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:20, spectre сказав: ваш ход який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Це не доводить що я продавав виріз https://lumendatabase.org/notices/36869144# https://newtik-opencart.com/octemplates мутновато все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказал: Що за модуль, я такого не памятаю Модуль микроразметки который установлен на вашем сайте где вы продаёте модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Feldeshi сказал: який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. давай, спроси его заодно про 176 кк и 51/2 Свидетельство о регистрации авторского права у меня есть только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:33, spectre сказав: только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай залишилось тільки почати продавати модулі... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:36, Feldeshi сказал: залишилось тільки почати продавати модулі... все? блин, а я уже хотел пободаться с "серьёзным дядькой" только если это не твой воображаемый друг а реальный человек, он тебе скажет "пацан, ты что с ума сошёл из-за срача в интернете присесть на "до 2х рокiв" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Exploits сказал: https://lumendatabase.org/notices/36869144# хтось один подасть апеляцію і переб'є, а знімуть всі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 3 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:53, bogdan281989 сказал: А я пишу що варез, докажи що ні? Факт наявності на сайті модулів сторонніх - був, сімпла і зараз є) Ти ж мені так питання ставиш? автор сам класно парірував болтом в твою гайку про наявність ліцензії. вважаю тему вичерпаною. на все добре, панове. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:54, spectre сказав: Давайте разожжем, у меня тоже есть модуль новапея и есть в нем киллерфича Или теперь нельзя делать модули если они уже есть в природе? Тут уся суть була у тому, що богдан почав принижувати іншого автора, щоб продати свій без доводів Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:57, Feldeshi сказал: Тут уся суть була у тому, що богдан почав принижувати іншого автора, щоб продати свій без доводів где? он выложил ссылку на свой модуль в теме под названием NOVAPAY API підключення платіжної системи где первый вопрос звучит как Цитата Вітаю. Хтось підключав дану платіжну ось цим модулем? советую почитать в интернете что такое форум пусть Станислав выложит сюда свой модуль и рекламирует, никто ж не против, но вот эта вся дичь с мультиакками, левыми защитниками и варезным прошлым сайта выглядит нелепо 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:57, Feldeshi сказав: що богдан почав принижувати іншого автора Ні-ні хлопці (або один)) Я нікого не принижував, а просто додав свій модуль в тему. А ви почали писати що я неправильно опис модулю написав і тд. А так притримуйтесь політики форуму - є варезчекер, перевіряйте сайт робіть висновки. Є вебархів - видно що там продавалось. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:50, bogdan281989 сказал: Вище були наведені факти, в тому числі вебархів Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:59, spectre сказав: где? он выложил ссылку на свой модуль в теме под названием NOVAPAY API підключення платіжної системи где первый вопрос звучит как советую почитать в интернете что такое форум пусть Станислав выложит сюда свой модуль и рекламирует, никто ж не против, но вот эта вся дичь с мультиакками, левыми защитниками и варезным прошлым сайта выглядит нелепо за 2 роки автор не найшов рішення?) виглядає як просто реклама, що таке варез в розумінні opencart? GPL — приклад сильної копілефт-ліцензії, яка вимагає, щоб усі похідні роботи були доступні на тих же умовах, що й оригінал. GPL надає одержувачам комп'ютерної програми права відповідно до визначення вільного програмного забезпечення й використовує копілефт, щоб гарантувати, що ці права будуть збережені навіть тоді, коли робота буде значно змінена чи до неї будуть додані будь-які частини. Це відрізняє її від до́звільних ліцензій на безплатне програмне забезпечення, прикладом яких є ліцензія BSD або ліцензія Apache. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:07, Feldeshi сказав: виглядає як просто реклама І що? Розказувати басні про опис почали конкретно ви Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:04, Stanislav93 сказал: Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! советую тебе не поднимать эту тему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:15, spectre сказав: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Да понятно что нет)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:47, Stanislav93 сказал: Смішно)))) ваш ход Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:12, spectre сказал: советую тебе не поднимать эту тему Це не доводить що я продавав виріз Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:04, Stanislav93 сказав: Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! https://prnt.sc/DDA3sgtrx4NE = тут видно десь "купили" без згоди автора (мене) і я про це нічого не знаю бо в базі ліцензій домена немає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:15, spectre сказал: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Що за модуль, я такого не памятаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю А ну то й добре Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю То той, що ліцензійний, але автор про це не знає) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:20, spectre сказав: ваш ход який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Це не доводить що я продавав виріз https://lumendatabase.org/notices/36869144# https://newtik-opencart.com/octemplates мутновато все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказал: Що за модуль, я такого не памятаю Модуль микроразметки который установлен на вашем сайте где вы продаёте модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Feldeshi сказал: який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. давай, спроси его заодно про 176 кк и 51/2 Свидетельство о регистрации авторского права у меня есть только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:33, spectre сказав: только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай залишилось тільки почати продавати модулі... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:36, Feldeshi сказал: залишилось тільки почати продавати модулі... все? блин, а я уже хотел пободаться с "серьёзным дядькой" только если это не твой воображаемый друг а реальный человек, он тебе скажет "пацан, ты что с ума сошёл из-за срача в интернете присесть на "до 2х рокiв" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Exploits сказал: https://lumendatabase.org/notices/36869144# хтось один подасть апеляцію і переб'є, а знімуть всі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 3 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:57, Feldeshi сказав: що богдан почав принижувати іншого автора Ні-ні хлопці (або один)) Я нікого не принижував, а просто додав свій модуль в тему. А ви почали писати що я неправильно опис модулю написав і тд. А так притримуйтесь політики форуму - є варезчекер, перевіряйте сайт робіть висновки. Є вебархів - видно що там продавалось. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:50, bogdan281989 сказал: Вище були наведені факти, в тому числі вебархів Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:59, spectre сказав: где? он выложил ссылку на свой модуль в теме под названием NOVAPAY API підключення платіжної системи где первый вопрос звучит как советую почитать в интернете что такое форум пусть Станислав выложит сюда свой модуль и рекламирует, никто ж не против, но вот эта вся дичь с мультиакками, левыми защитниками и варезным прошлым сайта выглядит нелепо за 2 роки автор не найшов рішення?) виглядає як просто реклама, що таке варез в розумінні opencart? GPL — приклад сильної копілефт-ліцензії, яка вимагає, щоб усі похідні роботи були доступні на тих же умовах, що й оригінал. GPL надає одержувачам комп'ютерної програми права відповідно до визначення вільного програмного забезпечення й використовує копілефт, щоб гарантувати, що ці права будуть збережені навіть тоді, коли робота буде значно змінена чи до неї будуть додані будь-які частини. Це відрізняє її від до́звільних ліцензій на безплатне програмне забезпечення, прикладом яких є ліцензія BSD або ліцензія Apache. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:07, Feldeshi сказав: виглядає як просто реклама І що? Розказувати басні про опис почали конкретно ви Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:04, Stanislav93 сказал: Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! советую тебе не поднимать эту тему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:15, spectre сказав: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Да понятно что нет)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:47, Stanislav93 сказал: Смішно)))) ваш ход Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:12, spectre сказал: советую тебе не поднимать эту тему Це не доводить що я продавав виріз Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:04, Stanislav93 сказав: Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! https://prnt.sc/DDA3sgtrx4NE = тут видно десь "купили" без згоди автора (мене) і я про це нічого не знаю бо в базі ліцензій домена немає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:15, spectre сказал: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Що за модуль, я такого не памятаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю А ну то й добре Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю То той, що ліцензійний, але автор про це не знає) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:20, spectre сказав: ваш ход який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Це не доводить що я продавав виріз https://lumendatabase.org/notices/36869144# https://newtik-opencart.com/octemplates мутновато все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказал: Що за модуль, я такого не памятаю Модуль микроразметки который установлен на вашем сайте где вы продаёте модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Feldeshi сказал: який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. давай, спроси его заодно про 176 кк и 51/2 Свидетельство о регистрации авторского права у меня есть только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:33, spectre сказав: только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай залишилось тільки почати продавати модулі... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:36, Feldeshi сказал: залишилось тільки почати продавати модулі... все? блин, а я уже хотел пободаться с "серьёзным дядькой" только если это не твой воображаемый друг а реальный человек, он тебе скажет "пацан, ты что с ума сошёл из-за срача в интернете присесть на "до 2х рокiв" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Exploits сказал: https://lumendatabase.org/notices/36869144# хтось один подасть апеляцію і переб'є, а знімуть всі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 3 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:50, bogdan281989 сказал: Вище були наведені факти, в тому числі вебархів Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 09:59, spectre сказав: где? он выложил ссылку на свой модуль в теме под названием NOVAPAY API підключення платіжної системи где первый вопрос звучит как советую почитать в интернете что такое форум пусть Станислав выложит сюда свой модуль и рекламирует, никто ж не против, но вот эта вся дичь с мультиакками, левыми защитниками и варезным прошлым сайта выглядит нелепо за 2 роки автор не найшов рішення?) виглядає як просто реклама, що таке варез в розумінні opencart? GPL — приклад сильної копілефт-ліцензії, яка вимагає, щоб усі похідні роботи були доступні на тих же умовах, що й оригінал. GPL надає одержувачам комп'ютерної програми права відповідно до визначення вільного програмного забезпечення й використовує копілефт, щоб гарантувати, що ці права будуть збережені навіть тоді, коли робота буде значно змінена чи до неї будуть додані будь-які частини. Це відрізняє її від до́звільних ліцензій на безплатне програмне забезпечення, прикладом яких є ліцензія BSD або ліцензія Apache. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:07, Feldeshi сказав: виглядає як просто реклама І що? Розказувати басні про опис почали конкретно ви Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:04, Stanislav93 сказал: Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! советую тебе не поднимать эту тему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:15, spectre сказав: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Да понятно что нет)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:47, Stanislav93 сказал: Смішно)))) ваш ход Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:12, spectre сказал: советую тебе не поднимать эту тему Це не доводить що я продавав виріз Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:04, Stanislav93 сказав: Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! https://prnt.sc/DDA3sgtrx4NE = тут видно десь "купили" без згоди автора (мене) і я про це нічого не знаю бо в базі ліцензій домена немає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:15, spectre сказал: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Що за модуль, я такого не памятаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю А ну то й добре Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю То той, що ліцензійний, але автор про це не знає) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:20, spectre сказав: ваш ход який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Це не доводить що я продавав виріз https://lumendatabase.org/notices/36869144# https://newtik-opencart.com/octemplates мутновато все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказал: Що за модуль, я такого не памятаю Модуль микроразметки который установлен на вашем сайте где вы продаёте модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Feldeshi сказал: який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. давай, спроси его заодно про 176 кк и 51/2 Свидетельство о регистрации авторского права у меня есть только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:33, spectre сказав: только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай залишилось тільки почати продавати модулі... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:36, Feldeshi сказал: залишилось тільки почати продавати модулі... все? блин, а я уже хотел пободаться с "серьёзным дядькой" только если это не твой воображаемый друг а реальный человек, он тебе скажет "пацан, ты что с ума сошёл из-за срача в интернете присесть на "до 2х рокiв" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Exploits сказал: https://lumendatabase.org/notices/36869144# хтось один подасть апеляцію і переб'є, а знімуть всі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 3 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:04, Stanislav93 сказал: Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! советую тебе не поднимать эту тему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:15, spectre сказав: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Да понятно что нет)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:47, Stanislav93 сказал: Смішно)))) ваш ход Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:12, spectre сказал: советую тебе не поднимать эту тему Це не доводить що я продавав виріз Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:04, Stanislav93 сказав: Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! https://prnt.sc/DDA3sgtrx4NE = тут видно десь "купили" без згоди автора (мене) і я про це нічого не знаю бо в базі ліцензій домена немає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:15, spectre сказал: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Що за модуль, я такого не памятаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю А ну то й добре Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю То той, що ліцензійний, але автор про це не знає) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:20, spectre сказав: ваш ход який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Це не доводить що я продавав виріз https://lumendatabase.org/notices/36869144# https://newtik-opencart.com/octemplates мутновато все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказал: Що за модуль, я такого не памятаю Модуль микроразметки который установлен на вашем сайте где вы продаёте модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Feldeshi сказал: який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. давай, спроси его заодно про 176 кк и 51/2 Свидетельство о регистрации авторского права у меня есть только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:33, spectre сказав: только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай залишилось тільки почати продавати модулі... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:36, Feldeshi сказал: залишилось тільки почати продавати модулі... все? блин, а я уже хотел пободаться с "серьёзным дядькой" только если это не твой воображаемый друг а реальный человек, он тебе скажет "пацан, ты что с ума сошёл из-за срача в интернете присесть на "до 2х рокiв" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Exploits сказал: https://lumendatabase.org/notices/36869144# хтось один подасть апеляцію і переб'є, а знімуть всі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 3 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:15, spectre сказав: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Да понятно что нет)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:47, Stanislav93 сказал: Смішно)))) ваш ход Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:12, spectre сказал: советую тебе не поднимать эту тему Це не доводить що я продавав виріз Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:04, Stanislav93 сказав: Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! https://prnt.sc/DDA3sgtrx4NE = тут видно десь "купили" без згоди автора (мене) і я про це нічого не знаю бо в базі ліцензій домена немає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:15, spectre сказал: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Що за модуль, я такого не памятаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю А ну то й добре Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю То той, що ліцензійний, але автор про це не знає) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:20, spectre сказав: ваш ход який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Це не доводить що я продавав виріз https://lumendatabase.org/notices/36869144# https://newtik-opencart.com/octemplates мутновато все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказал: Що за модуль, я такого не памятаю Модуль микроразметки который установлен на вашем сайте где вы продаёте модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Feldeshi сказал: який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. давай, спроси его заодно про 176 кк и 51/2 Свидетельство о регистрации авторского права у меня есть только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:33, spectre сказав: только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай залишилось тільки почати продавати модулі... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:36, Feldeshi сказал: залишилось тільки почати продавати модулі... все? блин, а я уже хотел пободаться с "серьёзным дядькой" только если это не твой воображаемый друг а реальный человек, он тебе скажет "пацан, ты что с ума сошёл из-за срача в интернете присесть на "до 2х рокiв" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Exploits сказал: https://lumendatabase.org/notices/36869144# хтось один подасть апеляцію і переб'є, а знімуть всі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 3 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:15, spectre сказав: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Да понятно что нет)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:47, Stanislav93 сказал: Смішно)))) ваш ход Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:12, spectre сказал: советую тебе не поднимать эту тему Це не доводить що я продавав виріз Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:04, Stanislav93 сказав: Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! https://prnt.sc/DDA3sgtrx4NE = тут видно десь "купили" без згоди автора (мене) і я про це нічого не знаю бо в базі ліцензій домена немає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:15, spectre сказал: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Що за модуль, я такого не памятаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю А ну то й добре Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю То той, що ліцензійний, але автор про це не знає) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:20, spectre сказав: ваш ход який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Це не доводить що я продавав виріз https://lumendatabase.org/notices/36869144# https://newtik-opencart.com/octemplates мутновато все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказал: Що за модуль, я такого не памятаю Модуль микроразметки который установлен на вашем сайте где вы продаёте модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Feldeshi сказал: який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. давай, спроси его заодно про 176 кк и 51/2 Свидетельство о регистрации авторского права у меня есть только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:33, spectre сказав: только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай залишилось тільки почати продавати модулі... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:36, Feldeshi сказал: залишилось тільки почати продавати модулі... все? блин, а я уже хотел пободаться с "серьёзным дядькой" только если это не твой воображаемый друг а реальный человек, он тебе скажет "пацан, ты что с ума сошёл из-за срача в интернете присесть на "до 2х рокiв" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Exploits сказал: https://lumendatabase.org/notices/36869144# хтось один подасть апеляцію і переб'є, а знімуть всі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 3 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 09:47, Stanislav93 сказал: Смішно)))) ваш ход Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:12, spectre сказал: советую тебе не поднимать эту тему Це не доводить що я продавав виріз Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:04, Stanislav93 сказав: Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! https://prnt.sc/DDA3sgtrx4NE = тут видно десь "купили" без згоди автора (мене) і я про це нічого не знаю бо в базі ліцензій домена немає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:15, spectre сказал: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Що за модуль, я такого не памятаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю А ну то й добре Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю То той, що ліцензійний, але автор про це не знає) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:20, spectre сказав: ваш ход який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Це не доводить що я продавав виріз https://lumendatabase.org/notices/36869144# https://newtik-opencart.com/octemplates мутновато все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказал: Що за модуль, я такого не памятаю Модуль микроразметки который установлен на вашем сайте где вы продаёте модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Feldeshi сказал: який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. давай, спроси его заодно про 176 кк и 51/2 Свидетельство о регистрации авторского права у меня есть только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:33, spectre сказав: только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай залишилось тільки почати продавати модулі... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:36, Feldeshi сказал: залишилось тільки почати продавати модулі... все? блин, а я уже хотел пободаться с "серьёзным дядькой" только если это не твой воображаемый друг а реальный человек, он тебе скажет "пацан, ты что с ума сошёл из-за срача в интернете присесть на "до 2х рокiв" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Exploits сказал: https://lumendatabase.org/notices/36869144# хтось один подасть апеляцію і переб'є, а знімуть всі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 3 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:12, spectre сказал: советую тебе не поднимать эту тему Це не доводить що я продавав виріз Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:04, Stanislav93 сказав: Модулі деякі купувалися напряму у автора або через посередників офіційних площадок, так без згоди автора. Но всі модулі ліцензія. Вже довго я їх всі прибрав. Але всі ліцензійні!!! https://prnt.sc/DDA3sgtrx4NE = тут видно десь "купили" без згоди автора (мене) і я про це нічого не знаю бо в базі ліцензій домена немає Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:15, spectre сказал: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Що за модуль, я такого не памятаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю А ну то й добре Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю То той, що ліцензійний, але автор про це не знає) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:20, spectre сказав: ваш ход який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Це не доводить що я продавав виріз https://lumendatabase.org/notices/36869144# https://newtik-opencart.com/octemplates мутновато все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказал: Що за модуль, я такого не памятаю Модуль микроразметки который установлен на вашем сайте где вы продаёте модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Feldeshi сказал: який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. давай, спроси его заодно про 176 кк и 51/2 Свидетельство о регистрации авторского права у меня есть только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:33, spectre сказав: только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай залишилось тільки почати продавати модулі... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:36, Feldeshi сказал: залишилось тільки почати продавати модулі... все? блин, а я уже хотел пободаться с "серьёзным дядькой" только если это не твой воображаемый друг а реальный человек, он тебе скажет "пацан, ты что с ума сошёл из-за срача в интернете присесть на "до 2х рокiв" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Exploits сказал: https://lumendatabase.org/notices/36869144# хтось один подасть апеляцію і переб'є, а знімуть всі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 3 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Stanislav93 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:15, spectre сказал: @Exploits а у тебя покупали лицензию на микроразметку для сайта https://newtik-opencart.com/ ? Що за модуль, я такого не памятаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю А ну то й добре Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю То той, що ліцензійний, але автор про це не знає) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:20, spectre сказав: ваш ход який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Це не доводить що я продавав виріз https://lumendatabase.org/notices/36869144# https://newtik-opencart.com/octemplates мутновато все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказал: Що за модуль, я такого не памятаю Модуль микроразметки который установлен на вашем сайте где вы продаёте модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Feldeshi сказал: який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. давай, спроси его заодно про 176 кк и 51/2 Свидетельство о регистрации авторского права у меня есть только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:33, spectre сказав: только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай залишилось тільки почати продавати модулі... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:36, Feldeshi сказал: залишилось тільки почати продавати модулі... все? блин, а я уже хотел пободаться с "серьёзным дядькой" только если это не твой воображаемый друг а реальный человек, он тебе скажет "пацан, ты что с ума сошёл из-за срача в интернете присесть на "до 2х рокiв" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Exploits сказал: https://lumendatabase.org/notices/36869144# хтось один подасть апеляцію і переб'є, а знімуть всі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 3 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
bogdan281989 Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Що за модуль, я такого не памятаю То той, що ліцензійний, але автор про це не знає) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:20, spectre сказав: ваш ход який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Це не доводить що я продавав виріз https://lumendatabase.org/notices/36869144# https://newtik-opencart.com/octemplates мутновато все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказал: Що за модуль, я такого не памятаю Модуль микроразметки который установлен на вашем сайте где вы продаёте модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Feldeshi сказал: який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. давай, спроси его заодно про 176 кк и 51/2 Свидетельство о регистрации авторского права у меня есть только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:33, spectre сказав: только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай залишилось тільки почати продавати модулі... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:36, Feldeshi сказал: залишилось тільки почати продавати модулі... все? блин, а я уже хотел пободаться с "серьёзным дядькой" только если это не твой воображаемый друг а реальный человек, он тебе скажет "пацан, ты что с ума сошёл из-за срача в интернете присесть на "до 2х рокiв" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Exploits сказал: https://lumendatabase.org/notices/36869144# хтось один подасть апеляцію і переб'є, а знімуть всі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 3 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:20, spectre сказав: ваш ход який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Exploits Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказав: Це не доводить що я продавав виріз https://lumendatabase.org/notices/36869144# https://newtik-opencart.com/octemplates мутновато все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказал: Що за модуль, я такого не памятаю Модуль микроразметки который установлен на вашем сайте где вы продаёте модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Feldeshi сказал: який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. давай, спроси его заодно про 176 кк и 51/2 Свидетельство о регистрации авторского права у меня есть только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:33, spectre сказав: только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай залишилось тільки почати продавати модулі... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:36, Feldeshi сказал: залишилось тільки почати продавати модулі... все? блин, а я уже хотел пободаться с "серьёзным дядькой" только если это не твой воображаемый друг а реальный человек, он тебе скажет "пацан, ты что с ума сошёл из-за срача в интернете присесть на "до 2х рокiв" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Exploits сказал: https://lumendatabase.org/notices/36869144# хтось один подасть апеляцію і переб'є, а знімуть всі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 3 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Four Crone Автор: Sha SP Backup Modification Автор: spectre NovaPay - оплата для Opencart 3.x, 2,x + модуль передоплати Автор: bogdan281989 SP Ціна закупівлі FREE Автор: spectre Оплата NovaPay Автор: spectre
spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:25, Stanislav93 сказал: Що за модуль, я такого не памятаю Модуль микроразметки который установлен на вашем сайте где вы продаёте модули Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Feldeshi сказал: який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. давай, спроси его заодно про 176 кк и 51/2 Свидетельство о регистрации авторского права у меня есть только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:33, spectre сказав: только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай залишилось тільки почати продавати модулі... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:36, Feldeshi сказал: залишилось тільки почати продавати модулі... все? блин, а я уже хотел пободаться с "серьёзным дядькой" только если это не твой воображаемый друг а реальный человек, он тебе скажет "пацан, ты что с ума сошёл из-за срача в интернете присесть на "до 2х рокiв" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Exploits сказал: https://lumendatabase.org/notices/36869144# хтось один подасть апеляцію і переб'є, а знімуть всі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 3 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Програмування, створення модулів, зміна функціональності NOVAPAY API підключення платіжної системи
spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Feldeshi сказал: який там твій модуль популярний? Ремаркетинг? Давай зараз я порушу твою зареєстровану ліцензію, ти подасиш на мене до суду, глянемо чим це закінчиться, в мене якраз є 2 адвокати, один з яких усе життя займався авторськими правами програмного забезпечення. Заодно перевірю його в цьому напрямку на дії, дядько там серьйозний. Бо ти мені цікавий дуже, хочу з тобою погратись в голодні ігри. Потім вже будемо балакати у висновку про поняття варез. давай, спроси его заодно про 176 кк и 51/2 Свидетельство о регистрации авторского права у меня есть только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:33, spectre сказав: только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай залишилось тільки почати продавати модулі... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:36, Feldeshi сказал: залишилось тільки почати продавати модулі... все? блин, а я уже хотел пободаться с "серьёзным дядькой" только если это не твой воображаемый друг а реальный человек, он тебе скажет "пацан, ты что с ума сошёл из-за срача в интернете присесть на "до 2х рокiв" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Exploits сказал: https://lumendatabase.org/notices/36869144# хтось один подасть апеляцію і переб'є, а знімуть всі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 3 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Feldeshi Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня В 10.01.2025 в 10:33, spectre сказав: только ущерба материального нанеси мне побольше чтобы этим было интересно заниматься, хотя бы 200 копий продай залишилось тільки почати продавати модулі... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spectre Опубліковано: 10 січня Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:36, Feldeshi сказал: залишилось тільки почати продавати модулі... все? блин, а я уже хотел пободаться с "серьёзным дядькой" только если это не твой воображаемый друг а реальный человек, он тебе скажет "пацан, ты что с ума сошёл из-за срача в интернете присесть на "до 2х рокiв" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Exploits сказал: https://lumendatabase.org/notices/36869144# хтось один подасть апеляцію і переб'є, а знімуть всі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 Вперед Сторінка 3 з 4 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6
Galant1 Опубліковано: 10 січня Автор Share Опубліковано: 10 січня 10.01.2025 в 10:30, Exploits сказал: https://lumendatabase.org/notices/36869144# хтось один подасть апеляцію і переб'є, а знімуть всі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts