Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Как прописать Title и Description и другую разметку Опенграф

Recommended Posts

Доброго времени суток.

Вопрос: Как прописать Title и Description и другую разметку Опенграф - для Opencart?

Пробовал разные модули микроразметки - но все не то. Микроразметка в поисковую выдачу - выдаёт описание товара, а не то что я хочу из реального поля в каждом товаре.

Может можно как-то вручную добавить вывод для товаров и категорий? А также разметку для гугла - Хлебных крошек. Или все же есть нормальный хороший модуль для этого?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

17.09.2023 в 15:54, spectre сказал:

Я нигде в Демо, там не нашел ничего за дескрипшен товаров(

Надіслати

17.09.2023 в 16:41, wwizard сказал:

это единственный нормальный модуль для разметки 

а какие вопросы пишите @Exploits

он хороший парень, поможет) 

• +1 1
Надіслати

17.09.2023 в 16:41, wwizard сказал:

Цитата

Довжина meta-description, яка оптимальна?

Тут варто розуміти, що на SEO напряму description не впливає, а впливає лише на те, с чим користувачи взаємодіють на видачі. Тобто, впливає на OnSERP-SEO, а саме на привертання уваги, на CTR, на брендинг.

Також, треба мати на увазі, що meta-description не завжди підтягується в сніпет, все залежить від запитів, самого опису, які слова він містить, від довжини цього опису (надто короткий, чи надто довгий), його переспаму тощо.

Перша задача оптимізатора при роботі з дескрипшином — зробити так, щоб від підтягнувся у сніпет. А потім друга — комунікувати з користувачами (як при рекламному оголошенні).

Повертаючись до довжини.
На видачі довжина снипетів залежить від довжини пошукового запита, а також від пристрою, на якому провадиться пошук. Якщо вас ціквить якийсь конкретний серп, то можна подивитись, яка там середня довжина снипетів, та взяти собі цю цифру для формування meta-description. Частіше всього це буде 150-180 символів.

Далі вже думаємо, чи можемо в цю довжину вставити все необхідне для вирішення першої і другої задачі? Після декілька тестів ви знайдете для себе оптимальну довжину.

У гугла питати не треба, просто робіть, тестуйте та отримуйте результат.

Пост від devaka

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.