Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Способ оплаты для группы клиентов


Recommended Posts

Добрый день. Можно ли привязать группу клиентов к способу оплаты через админку или на худой конец немного отредактировав файлы? Необходимо, чтобы для всех клиентов был безналичный расчет (Эта опция присутствует), а для определенной группы клиентов отключить возможность оплаты при доставке. Помогите с реальными примерами. (Opencart 2.3.2, стандартный шаблон).

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


On 6/14/2022 at 5:35 PM, endros said:

Добрый день. Можно ли привязать группу клиентов к способу оплаты через админку или на худой конец немного отредактировав файлы? Необходимо, чтобы для всех клиентов https://showbox.bio/ https://vidmate.cool/ был безналичный расчет (Эта опция присутствует), а для определенной группы клиентов отключить возможность оплаты при доставке. Помогите с реальными примерами. (Opencart 2.3.2, стандартный шаблон).

I got this,...

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.