Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Ошибка при сохранении модуля


Recommended Posts

Добрый день, у меня такой вопрос: в блоке "HTML Content" я создала модули для вывода на главной странице, в них я вносила html-разметку, все сохранялось, правилось и отображалось.

Вчера хотела поправить разметку - и вижу, что не сохраняет, пропадает весь контент, название модуля, заголовки и статус "Disabled". Откат базы, режим инкогнито - не помогли. Как можно исправить проблему и с чем она может быть связана? Спасибо!

 

Версия опенкарт 3.0.3.6

 

Screenshot_1.png

Змінено користувачем georgina
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Большой) Я нашла уже ответ здесь. Что меня сбило: блок и был большой, тем более, на двух языках, но добавили еще по паре строк и вот пошли ошибки. Когда я в базе заменила тип поля с text на longtext - сохранило, спасибо! А я вижу, что блок для обеих языков в базе сохраняется в одном поле и поэтому, видимо, пошел сбой.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.