kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Share Опубліковано: 30 червня 2020 Здравствуйте, нужно спарсить сайт на опенкарт и перенести все данные (Категории, цены, описание, фото и т.д.) с сохранением структуры на другой сайт опенкарт. данные спарсить получается, а вот сохранить структуру что-то никак не пойму логику действий. Помогите пожалуйста, люди добрые))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SirGrey Опубліковано: 30 червня 2020 Share Опубліковано: 30 червня 2020 35 минут назад, kentst сказал: Здравствуйте, нужно спарсить сайт на опенкарт и перенести все данные (Категории, цены, описание, фото и т.д.) с сохранением структуры на другой сайт опенкарт. данные спарсить получается, а вот сохранить структуру что-то никак не пойму логику действий. Помогите пожалуйста, люди добрые))) Добрый день! Нужен именно парсер или у вас есть доступ к первому сайту? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 (змінено) доступ есть и я понимаю что можно базу скопировать. Задача стоит именно спарсить с сохранением структуры и понять как это делается, это не коммерческий заказ это с целью обучения))) Змінено 30 червня 2020 користувачем kentst Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SirGrey Опубліковано: 30 червня 2020 Share Опубліковано: 30 червня 2020 2 минуты назад, kentst сказал: доступ есть и я понимаю что можно базу скопировать. Задача стоит именно спарсить с сохранением структуры и понять как это делается, это не коммерческий заказ это с целью обучения))) Тогда правильнее будет экспортирвоать через модуль и импортирвоать в другой сайт. https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=17&filter_search=export&filter_license=0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 9 минут назад, SirGrey сказал: Тогда правильнее будет экспортирвоать через модуль и импортирвоать в другой сайт. https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=17&filter_search=export&filter_license=0 я понимаю и уже пользовался данным модулем, повторюсь, цель заключается в том чтобы научиться парсить) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 Никто не знает или не хочет делится своими знаниями?)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SirGrey Опубліковано: 30 червня 2020 Share Опубліковано: 30 червня 2020 5 минут назад, kentst сказал: Никто не знает или не хочет делится своими знаниями?)))) Так в чем вопрос то? Про структуре таблиц в базе данных OpenCart ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 (змінено) Цитата Так в чем вопрос то? Про структуре таблиц в базе данных OpenCart ? ну да. вот я вытаскиваю с сайта все категории, подкатегории и продукты, а вот как их правильно вносить в бд чтоб сохранилась структура никак не могу понять Змінено 30 червня 2020 користувачем kentst Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SirGrey Опубліковано: 30 червня 2020 Share Опубліковано: 30 червня 2020 7 минут назад, kentst сказал: ну да. вот я вытаскиваю с сайта все категории, подкатегории и продукты, а вот как их правильно вносить в бд чтоб сохранилась структура никак не могу понять Такой документации думаю что не существует. phpmyadmin вам в помощь, изучайте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 18 минут назад, SirGrey сказал: Такой документации думаю что не существует. phpmyadmin вам в помощь, изучайте буду изучать ))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PeletonTver Опубліковано: 30 червня 2020 Share Опубліковано: 30 червня 2020 так посмотри как контроллер написан)) admin-controller-catalog-product-add Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 1 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2020 11 часов назад, PeletonTver сказал: так посмотри как контроллер написан)) admin-controller-catalog-product-add и чем мне это поможет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PeletonTver Опубліковано: 1 липня 2020 Share Опубліковано: 1 липня 2020 Заносить все в бд, это ведь надо? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 1 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2020 1 час назад, PeletonTver сказал: Заносить все в бд, это ведь надо? ну в принципе да, попробую разобраться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 3 липня 2020 Share Опубліковано: 3 липня 2020 В 30.06.2020 в 21:15, kentst сказал: а вот как их правильно вносить в бд чтоб сохранилась структура никак не могу понять что значит как вносить? из одной базы делаете экспорт, в другую импорт, и переносятся все данные со всеми связями.(это если версия движка одинаковая на обоих сайтах) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PeletonTver Опубліковано: 5 липня 2020 Share Опубліковано: 5 липня 2020 он имел введу спарсенные товары внести в бд самостоятельно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 5 липня 2020 Share Опубліковано: 5 липня 2020 40 минут назад, PeletonTver сказал: он имел введу спарсенные товары внести в бд самостоятельно ну так изучить структуру базы данных, что где хранится. из названий таблиц, интуитивно понятно что, где. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 8 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 8 липня 2020 В 05.07.2020 в 16:41, fanatic сказал: ну так изучить структуру базы данных, что где хранится. из названий таблиц, интуитивно понятно что, где. вот этим сейчас и занимаюсь))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Парсинг Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 (змінено) доступ есть и я понимаю что можно базу скопировать. Задача стоит именно спарсить с сохранением структуры и понять как это делается, это не коммерческий заказ это с целью обучения))) Змінено 30 червня 2020 користувачем kentst Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SirGrey Опубліковано: 30 червня 2020 Share Опубліковано: 30 червня 2020 2 минуты назад, kentst сказал: доступ есть и я понимаю что можно базу скопировать. Задача стоит именно спарсить с сохранением структуры и понять как это делается, это не коммерческий заказ это с целью обучения))) Тогда правильнее будет экспортирвоать через модуль и импортирвоать в другой сайт. https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=17&filter_search=export&filter_license=0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 9 минут назад, SirGrey сказал: Тогда правильнее будет экспортирвоать через модуль и импортирвоать в другой сайт. https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=17&filter_search=export&filter_license=0 я понимаю и уже пользовался данным модулем, повторюсь, цель заключается в том чтобы научиться парсить) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 Никто не знает или не хочет делится своими знаниями?)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SirGrey Опубліковано: 30 червня 2020 Share Опубліковано: 30 червня 2020 5 минут назад, kentst сказал: Никто не знает или не хочет делится своими знаниями?)))) Так в чем вопрос то? Про структуре таблиц в базе данных OpenCart ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 (змінено) Цитата Так в чем вопрос то? Про структуре таблиц в базе данных OpenCart ? ну да. вот я вытаскиваю с сайта все категории, подкатегории и продукты, а вот как их правильно вносить в бд чтоб сохранилась структура никак не могу понять Змінено 30 червня 2020 користувачем kentst Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SirGrey Опубліковано: 30 червня 2020 Share Опубліковано: 30 червня 2020 7 минут назад, kentst сказал: ну да. вот я вытаскиваю с сайта все категории, подкатегории и продукты, а вот как их правильно вносить в бд чтоб сохранилась структура никак не могу понять Такой документации думаю что не существует. phpmyadmin вам в помощь, изучайте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 18 минут назад, SirGrey сказал: Такой документации думаю что не существует. phpmyadmin вам в помощь, изучайте буду изучать ))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PeletonTver Опубліковано: 30 червня 2020 Share Опубліковано: 30 червня 2020 так посмотри как контроллер написан)) admin-controller-catalog-product-add Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 1 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2020 11 часов назад, PeletonTver сказал: так посмотри как контроллер написан)) admin-controller-catalog-product-add и чем мне это поможет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PeletonTver Опубліковано: 1 липня 2020 Share Опубліковано: 1 липня 2020 Заносить все в бд, это ведь надо? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 1 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2020 1 час назад, PeletonTver сказал: Заносить все в бд, это ведь надо? ну в принципе да, попробую разобраться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 3 липня 2020 Share Опубліковано: 3 липня 2020 В 30.06.2020 в 21:15, kentst сказал: а вот как их правильно вносить в бд чтоб сохранилась структура никак не могу понять что значит как вносить? из одной базы делаете экспорт, в другую импорт, и переносятся все данные со всеми связями.(это если версия движка одинаковая на обоих сайтах) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PeletonTver Опубліковано: 5 липня 2020 Share Опубліковано: 5 липня 2020 он имел введу спарсенные товары внести в бд самостоятельно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 5 липня 2020 Share Опубліковано: 5 липня 2020 40 минут назад, PeletonTver сказал: он имел введу спарсенные товары внести в бд самостоятельно ну так изучить структуру базы данных, что где хранится. из названий таблиц, интуитивно понятно что, где. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 8 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 8 липня 2020 В 05.07.2020 в 16:41, fanatic сказал: ну так изучить структуру базы данных, что где хранится. из названий таблиц, интуитивно понятно что, где. вот этим сейчас и занимаюсь))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Парсинг Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 9 минут назад, SirGrey сказал: Тогда правильнее будет экспортирвоать через модуль и импортирвоать в другой сайт. https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=17&filter_search=export&filter_license=0 я понимаю и уже пользовался данным модулем, повторюсь, цель заключается в том чтобы научиться парсить) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 Никто не знает или не хочет делится своими знаниями?)))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SirGrey Опубліковано: 30 червня 2020 Share Опубліковано: 30 червня 2020 5 минут назад, kentst сказал: Никто не знает или не хочет делится своими знаниями?)))) Так в чем вопрос то? Про структуре таблиц в базе данных OpenCart ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 (змінено) Цитата Так в чем вопрос то? Про структуре таблиц в базе данных OpenCart ? ну да. вот я вытаскиваю с сайта все категории, подкатегории и продукты, а вот как их правильно вносить в бд чтоб сохранилась структура никак не могу понять Змінено 30 червня 2020 користувачем kentst Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SirGrey Опубліковано: 30 червня 2020 Share Опубліковано: 30 червня 2020 7 минут назад, kentst сказал: ну да. вот я вытаскиваю с сайта все категории, подкатегории и продукты, а вот как их правильно вносить в бд чтоб сохранилась структура никак не могу понять Такой документации думаю что не существует. phpmyadmin вам в помощь, изучайте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 18 минут назад, SirGrey сказал: Такой документации думаю что не существует. phpmyadmin вам в помощь, изучайте буду изучать ))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PeletonTver Опубліковано: 30 червня 2020 Share Опубліковано: 30 червня 2020 так посмотри как контроллер написан)) admin-controller-catalog-product-add Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 1 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2020 11 часов назад, PeletonTver сказал: так посмотри как контроллер написан)) admin-controller-catalog-product-add и чем мне это поможет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PeletonTver Опубліковано: 1 липня 2020 Share Опубліковано: 1 липня 2020 Заносить все в бд, это ведь надо? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 1 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2020 1 час назад, PeletonTver сказал: Заносить все в бд, это ведь надо? ну в принципе да, попробую разобраться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 3 липня 2020 Share Опубліковано: 3 липня 2020 В 30.06.2020 в 21:15, kentst сказал: а вот как их правильно вносить в бд чтоб сохранилась структура никак не могу понять что значит как вносить? из одной базы делаете экспорт, в другую импорт, и переносятся все данные со всеми связями.(это если версия движка одинаковая на обоих сайтах) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PeletonTver Опубліковано: 5 липня 2020 Share Опубліковано: 5 липня 2020 он имел введу спарсенные товары внести в бд самостоятельно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 5 липня 2020 Share Опубліковано: 5 липня 2020 40 минут назад, PeletonTver сказал: он имел введу спарсенные товары внести в бд самостоятельно ну так изучить структуру базы данных, что где хранится. из названий таблиц, интуитивно понятно что, где. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 8 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 8 липня 2020 В 05.07.2020 в 16:41, fanatic сказал: ну так изучить структуру базы данных, что где хранится. из названий таблиц, интуитивно понятно что, где. вот этим сейчас и занимаюсь))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Парсинг Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 (змінено) Цитата Так в чем вопрос то? Про структуре таблиц в базе данных OpenCart ? ну да. вот я вытаскиваю с сайта все категории, подкатегории и продукты, а вот как их правильно вносить в бд чтоб сохранилась структура никак не могу понять Змінено 30 червня 2020 користувачем kentst Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SirGrey Опубліковано: 30 червня 2020 Share Опубліковано: 30 червня 2020 7 минут назад, kentst сказал: ну да. вот я вытаскиваю с сайта все категории, подкатегории и продукты, а вот как их правильно вносить в бд чтоб сохранилась структура никак не могу понять Такой документации думаю что не существует. phpmyadmin вам в помощь, изучайте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 18 минут назад, SirGrey сказал: Такой документации думаю что не существует. phpmyadmin вам в помощь, изучайте буду изучать ))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PeletonTver Опубліковано: 30 червня 2020 Share Опубліковано: 30 червня 2020 так посмотри как контроллер написан)) admin-controller-catalog-product-add Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 1 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2020 11 часов назад, PeletonTver сказал: так посмотри как контроллер написан)) admin-controller-catalog-product-add и чем мне это поможет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PeletonTver Опубліковано: 1 липня 2020 Share Опубліковано: 1 липня 2020 Заносить все в бд, это ведь надо? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 1 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2020 1 час назад, PeletonTver сказал: Заносить все в бд, это ведь надо? ну в принципе да, попробую разобраться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 3 липня 2020 Share Опубліковано: 3 липня 2020 В 30.06.2020 в 21:15, kentst сказал: а вот как их правильно вносить в бд чтоб сохранилась структура никак не могу понять что значит как вносить? из одной базы делаете экспорт, в другую импорт, и переносятся все данные со всеми связями.(это если версия движка одинаковая на обоих сайтах) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PeletonTver Опубліковано: 5 липня 2020 Share Опубліковано: 5 липня 2020 он имел введу спарсенные товары внести в бд самостоятельно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 5 липня 2020 Share Опубліковано: 5 липня 2020 40 минут назад, PeletonTver сказал: он имел введу спарсенные товары внести в бд самостоятельно ну так изучить структуру базы данных, что где хранится. из названий таблиц, интуитивно понятно что, где. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 8 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 8 липня 2020 В 05.07.2020 в 16:41, fanatic сказал: ну так изучить структуру базы данных, что где хранится. из названий таблиц, интуитивно понятно что, где. вот этим сейчас и занимаюсь))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Парсинг
kentst Опубліковано: 30 червня 2020 Автор Share Опубліковано: 30 червня 2020 18 минут назад, SirGrey сказал: Такой документации думаю что не существует. phpmyadmin вам в помощь, изучайте буду изучать ))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PeletonTver Опубліковано: 30 червня 2020 Share Опубліковано: 30 червня 2020 так посмотри как контроллер написан)) admin-controller-catalog-product-add Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kentst Опубліковано: 1 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2020 11 часов назад, PeletonTver сказал: так посмотри как контроллер написан)) admin-controller-catalog-product-add и чем мне это поможет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PeletonTver Опубліковано: 1 липня 2020 Share Опубліковано: 1 липня 2020 Заносить все в бд, это ведь надо? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kentst Опубліковано: 1 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 1 липня 2020 1 час назад, PeletonTver сказал: Заносить все в бд, это ведь надо? ну в принципе да, попробую разобраться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 3 липня 2020 Share Опубліковано: 3 липня 2020 В 30.06.2020 в 21:15, kentst сказал: а вот как их правильно вносить в бд чтоб сохранилась структура никак не могу понять что значит как вносить? из одной базы делаете экспорт, в другую импорт, и переносятся все данные со всеми связями.(это если версия движка одинаковая на обоих сайтах) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PeletonTver Опубліковано: 5 липня 2020 Share Опубліковано: 5 липня 2020 он имел введу спарсенные товары внести в бд самостоятельно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 5 липня 2020 Share Опубліковано: 5 липня 2020 40 минут назад, PeletonTver сказал: он имел введу спарсенные товары внести в бд самостоятельно ну так изучить структуру базы данных, что где хранится. из названий таблиц, интуитивно понятно что, где. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 8 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 8 липня 2020 В 05.07.2020 в 16:41, fanatic сказал: ну так изучить структуру базы данных, что где хранится. из названий таблиц, интуитивно понятно что, где. вот этим сейчас и занимаюсь))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
PeletonTver Опубліковано: 5 липня 2020 Share Опубліковано: 5 липня 2020 он имел введу спарсенные товары внести в бд самостоятельно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 5 липня 2020 Share Опубліковано: 5 липня 2020 40 минут назад, PeletonTver сказал: он имел введу спарсенные товары внести в бд самостоятельно ну так изучить структуру базы данных, что где хранится. из названий таблиц, интуитивно понятно что, где. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kentst Опубліковано: 8 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 8 липня 2020 В 05.07.2020 в 16:41, fanatic сказал: ну так изучить структуру базы данных, что где хранится. из названий таблиц, интуитивно понятно что, где. вот этим сейчас и занимаюсь))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2
kentst Опубліковано: 8 липня 2020 Автор Share Опубліковано: 8 липня 2020 В 05.07.2020 в 16:41, fanatic сказал: ну так изучить структуру базы данных, что где хранится. из названий таблиц, интуитивно понятно что, где. вот этим сейчас и занимаюсь))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts