Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Вывод категорий разными контроллерами по условию

mrkuzov

Recommended Posts

Добрый день. Подскажите пожалуйста возможно ли выводить категории 1 2 3 и 5 уровня одним контроллером (мойсайт/catalog/controller/product/category.php)

а категории 4 уровня другим контроллером (мойсайт/catalog/controller/product/category1.php)

Дело в том что я на сайте реализовал вывод товаров из подкатегорий в родительской категории изменив контроллер категори.пхп

как halfhope в этой теме

и по условию в зависимости от уровня категории подключаю тот или иной шаблон

if (count($parts) == 3) {
        $this->response->setOutput($this->load->view('product/category2', $data));
       } else {
        $this->response->setOutput($this->load->view('product/category', $data));
       }

image.thumb.png.46ffcfdeb29d00203b29fa06ab207fa4.png

Но на сайте стало много категорий и все стало очень долго грузится, особенно 1 и 2 уровень - до 10 секунд.

Я попробывал вернуть дефолтный файл контроллера category.php и скорость загрузки категорий стала в норме.

Мне нужно чтобы только категории 4 уровня грузились по модифицированному файлу контроллера, а 1 2 3 и 5 по дефолтному?

Возможно ли это сделать?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.