Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Решение проблемы модуля "корзина" возможна доработка

Recommended Posts

Здравствуйте

очень странная ситуация: периодически пропадают комментарии к заказу , при оформлении заказа

корзина стандартная "simpleopencart" , были внесены минимальные правки для удобства работы, потерю комментов заметили недавно, может она давно уже была.....

такое ощущение, что при изменении  каких-то параметров (доставка-самовывоз или способ оплаты) или может время оформления заказа задействовано... теряется коммент

в поисках специалиста для разбора и решения проблемы(

Змінено користувачем kaaspb
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 26.11.2019 в 19:47, kaaspb сказал:

корзина стандартная "simpleopencart"

А почему бы не обратиться к авторам simpleopencart, я думаю они лучше всех разбираются в этом вопросе

• +1 1
Надіслати

• 3 weeks later...
В 04.12.2019 в 09:39, i3bepb сказал:

А почему бы не обратиться к авторам simpleopencart, я думаю они лучше всех разбираются в этом вопросе

так и сделал и разработчик молниеносно подсказал что сделать - автору simpleopencart - РЕСПЕКТ !!!)

если все вопросы так решались) мир стал бы заметно лучше)

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.