Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Решено] Ошибка c_ads_code in /usr/local/lib/php/foot.php on line 6

pangolin

Recommended Posts

В журнале ошибок.

2012-09-25 10:48:29 - PHP Notice:  Undefined variable: c_ads in /usr/local/lib/php/foot.php on line 5
2012-09-25 10:48:29 - PHP Notice:  Undefined variable: c_ads_code in /usr/local/lib/php/foot.php on line 6

на форуме было уже несколько осуждений данной проблемы но я так и не нашёл решения.

файла foot.php не существует, я так понял что из-за этой ошибки мой сайт не находит яндекс. гугл нашёл, яндекс видит коряво одну страницу и пишет название этой ошибки.

моё предположение что это не совместимость с хостом или что-то отключенно может в php.ini вот содержимое.

код вырезан
помогите плиз разобраться.
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

нашёл решение проблеммы на буржуйском форуме. http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=20&t=51459

Your Hosting provider has a mechanism for inserting code/advertisements.
In config.php of your opencart install simply add:
$c_ads=false;
$c_ads_code=false;
перевод вроде такой. надо добавить код в config.php ошибка возникает потмоу что движёк блокирует рекламу хостинга или что-то в этом роде с рекламой связанно.

вот только там три конфига онид в корне другой в админке а третий systemlibrary и куда точно его вставлять не понятно. пока вставил в корневой. после

<?php
незнаю правильно или нет на сайте изменений не произошло. буду ждать повтора ошибки в журнале.
  • +1 2
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 4 weeks later...
  • 5 months later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

• Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.