Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Fatall ERROR при добавлении товара

skylin371

Recommended Posts

Всем добрый день. Сегодня выскочила такая ошибка при добавлении товара через админку:

PHP Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Error: Duplicate entry '0-0' for key 'PRIMARY'<br />Error No: 1062<br />INSERT INTO oc_product_to_store SET product_id = '0', store_id = '0'' in ***/system/library/db/mysqli.php:40\nStack trace:\n#0 /***/system/library/db.php(16): DB\\MySQLi->query('INSERT INTO oc_...', Array)\n#1 /***/system/storage/modification/admin/model/catalog/product.php(26): DB->query('INSERT INTO oc_...')\n#2 [internal function]: ModelCatalogProduct->addProduct(Array)\n#3 /***/system/storage/modification/system/engine/loader.php(178): call_user_func_array(Array, Array)\n#4 [internal function]: Loader->{closure}(Array, Array)\n#5 /***/system/engine/proxy.php(25): call_user_func_array(Object(Closure), Array)\n#6 /***/system/storage/modification/admin/controller/catalog/product.php(23): Proxy-> in /***/system/library/db/mysqli.php on line 40

Даже не знаю чего делать. Раньше такого не было... Ну я конечно давненько не добавлял товары через админку, а тут понадобилось и оно на тебе - ошибка. Подскажите в каком направлении смотреть?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

36 минут назад, skylin371 сказал:

product_id = '0'

почему  0 ?

Надіслати

22 минуты назад, fanatic сказал:

почему  0 ?

Я не понимаю почему он берет именно это значение с product_id.

В общем при добавлении товара в таблице "oc_product" появляется новая строка и ей выдается уникальный ключ в ячейке "product_id" тут все нормально. Но в таблицу "oc_product_descriptions" добавляется этот же товар только с product_id = 0, почему понять не могу

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.