Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Подгруппы в опциях


Recommended Posts

Как можно реализовать такое: post-20777-0-47926800-1346695367_thumb.jpg только для футболок.. чтобы разделение было Женские Мужские. Можно даже не списком а переключателем... всеравно как лижбы разбивка была на группы в 1 опцие. Модуль может какой есть?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Подскажите пожалуйста модуль, типа Dependent Options для 1.5.3.1 ОС, желательно с возможностью связывать опции не только типа Select, или хотябы Dependent Options для 1.5.3.1, но не по пиндос цене ;)

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


  • 6 years later...
В 03.09.2012 в 22:04, sdld сказал:

Как можно реализовать такое: только для футболок.. чтобы разделение было Женские Мужские. Можно даже не списком а переключателем... всеравно как лижбы разбивка была на группы в 1 опцие. Модуль может какой есть?

Удалось найти решение? Сейчас тоже нужно просто визуальное разделение на подгруппы внутри одной опции, думаю, самому писать или готовое уже есть) Может кто подскажет... Да, нужно под 2.3, но и под 1.5 подойдет)

Змінено користувачем Skull515
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.