Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

вывод произвольного javascript


korenb

Recommended Posts

Здравствуйте. Недавно перешел с ВамШопа на ОпенКарт и удивился невозможностью легкого вывода произвольного javascript кода. Допустим мне надо вставить в боковую колонку код, который будет выводить баннеры с определенного сайта (например pos.ua). Никак не получается это сделать. Модуль HTML++ не позволяет этого сделать. Так как же вывести код?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


но он по-моему не работает на 1.5.1.3. я поставил аналогичный модуль для 1.5 но в нем не работает javascript. вставка кода в модуле ничего не выводит на странице. к тому же вывод предусмотрен только в шапке и подвале, а в боковых колонках нет.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


модуль заработал! скрипт вывелся как надо! ошибка была в том, что пока не пройти до конца регистрацию на pos.ua, баннер не выводится, а регу можно завершить только когда скрипт присутствует на главной, но модуль html++ не выводил ничего, а этот работает. спасибо.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.