Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Общий /image/catalog


Neuro75

Recommended Posts

Здравствуйте.

Попытался сделать общий каталог изображений у двух сайтов, для чего вынес /catalog, который лежит в /image, в отдельную директорию за пределы директорий сайтов и сделал на него символьные ссылки по старым местам жительства.

Сайты изображений больше не видят. В чем дело не могу понять. Владелец у всех файлов один. С правами все в порядке (755/644 стандартно, делал даже 777). Ссылки создались нормально, хожу по директориям mc по ssh - все в порядке. Общий /catalog лежит в www-папке текущего владельца, т.е. доступ у него к нему однозначно есть.

В чем может быть колдунство, может я чего не понимаю? Ведь даже система видит подцепленную через символьную ссылку директорию также как будто она тут и была, а opencart не видит.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.