Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Помогите, проблемма с отправкой писем!

westnn

Recommended Posts

Значит решил я удалить лишние строки с оформления заказа, оставил только: адрес, имя, и тел. удалял opencart/catalog/view/theme/default/template/checkout/guest.tpl потом правил файл /opencart/www/catalog/controller/checkout/guest.php для того что бы движок не ругался на обязательные поля, затем еще подправил файл подтверждения заказа, там просто выпадали лишние строки, И все как бы гуд все работало, заказы добавлялись.

Но решил настроить письма и смс, и тут я понял что не могу это сделать не работает, я переустановил движок и заработало, затем я в новом просто поменял те файлы которые правил и снова не отправляет письма и смс,

Вот лог с журнала : 2012-07-22 11:15:05 - PHP Notice: Error: E-Mail to required! in /home/westn145/public_html/good-gift.in.ua/system/library/mail.php on line 51

Насколько я понимаю то движок пытается заполнить те поля которые я поудалял при оформление заказа, я так понимаю их тоже нужно убрать, но в этом файле нечерта не понятно что нужно убирать system/library/mail.php, да и если честно то сомниваюсь я что одним им все закончится. ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТА, СКАЖИТЕ ГДЕ КОВЫРЯТЬ ХОТЬ

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 4 weeks later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.