Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

Люди помогите подскажите, первый раз залез в Opencart, уперся в одну проблему... бошка пухнет. Нужно изменить дизайн сайта: добавить/удалить

- социальные кнопки,

- блоки товаров
- блоки банеров

и тд

Часть блоков я отредактировал, НО остальные фрагменты кода не могу найти, ищу по классам нужные части кода, но их нет в файлах *.tpl... короче ни в каких файлах их нет. Думал что не все файлы скачал с сервера, взял установил права 777 на catalog - кол-во файлов совпадает до и после изменения. Нашел код в php который добавляет рекламный блок, но фишка в том что таких рекламных блоков 20 штук, а мне надо убрать 3 и добавить 5 таких блоков, а код этот единственный для всех этих блоков и че с ним делать. Главная проблема это пол сайта нашел, а еще пол сайта кода не могу найти, как так. Направьте в нужном направлении.

ПС ocStore Версия 1.5.5.1.1 Качал весь сайт - но все равно без результатов

 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.