Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Модуль "копирование цен поставщика"


Recommended Posts

Доброго времени суток, нужно следующее: есть два сайта поставщика - от них нет никаких файлов для выгрузки/загрузки товаров. На моем сайте есть товары от этих двух поставщиков, соответственно карточки товаров схожи на 80-90%, а название и картинка на 100%, возможно ли создать модуль (или может есть похожий и нужно доработать) который бы онлайн (2 раза в сутки) находил соответствие товара по названию и изменял цену на моем сайте в автоматическом режиме, в случае изменения цены на сайте поставщика?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Здравствуйте. Можно парсить по расписанию их сайты и брать цены, но надо смотреть что там за сайты у поставщиков и какие объемы, лучше в личку.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.