Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

YaroslavHolovatiy

Новачок
  
  • Публікації

    8
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

YaroslavHolovatiy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Репутація

  1. Доброго дня. Пишу своє API для Opencart щоб була змога вивантажувати нові товари/категорії з зовнішніх систем (1С, CRM і т.д.) на сайт. Товари на сайт вивантажуються пакетом. Наприклад по 100 товарів. Як правильно оновлювати/додавати дані в БД? На кожен товар виконувати окремий запит чи сформувати текст запиту на всю порцію? Якщо для цього є загальні принципи які треба знати - буду вдячний за посилання для ознайомлення. Наперед вдячний за допомогу.
  2. Доброго дня. Маємо готовий модуль для обміну товарами (залишки, ціни, скидки, акції) та замовленнями між БАС (Малий бізнес, УНФ) та OCStore (Opencart). Обмін виконується в автоматичному режимі. Якщо вам ще актуально - напишіть будь ласка в особисті, обговоримо більш предметно.
  3. Якогось власного найменування воно не має. Або ж хай зветься "Управління торговими платформами". Складається з двох частин: додатковий модуль для БАС (довідники, документи, регістри) та файл для Опенкарту, в якому реалізоване API для обміну даними. Стосовно вартості модуля і що входить в ціну - будь ласка, напишіть в особисті для більш предметного спілкування.
  4. Доброго вечора. Є готове рішення для інтеграції BAS та Opencart. Обмін товарами, категоріями, цінами, залишками, завантаження замовлень, оновлення статусів замовлень. Це окрема підсистема зі своїми довідниками товарів, категорій. Розробляли для BAS Small Business. З невеликими редагуваннями підійде і на інші конфігурації BAS.
  5. Всім вітання! Я розробник 1С, налаштовую обмін між 1С та Opencart: вивантаження нових товарів, категорій на сайт, оновлення цін та залишків, описів і т.д. В папці "catalog/controller/api" додав свій контролер з функціями де обробляю POST-запити від 1С. В папці "catalog/model/catalog" додав модель для оновлення даних у базі. Все працює. Але в ході реалізації цієї задачі виникли наступні питання: 1. Наскільки я зрозумів, функціонал адмінки та магазину жорстко розділений. І знаходячись в своєму контролері викликати функції з моделей адмінки "admin/model/catalog" Опенкарт не дозволяє. Тому, моя модель - це копія з "admin/model/catalog/product" та "admin/model/catalog/category". Чи є можливість уникнути дублювання коду шляхом виклику моделей з "admin/model/catalog" знаходячись в контролері "catalog/controller/api" і як це зробити? Чи для цього потрібно втручатися в ядро Opencart? 2. Наприклад, по першому питанню варіантів окрім дублювання моделі немає. Як тоді підтримувати свою модель в актуальному стані? Бо, наприклад, встановили новий модуль, що розширює картку товару - додає якусь пов'язану інфо, що лежить в окремій таблиці в sql. Цей модуль модифікував стандартну модель "admin/model/catalog/product", а саме функції додавання/оновлення/видалення товару. А моя модель про це нічого не знає. І виходить коли я через API видалятиму якийсь товар на сайті -товар видалиться, а дані нового модуля, які пов'язані з товаром - залишаться. Наскільки це критично? Проаналізував репозиторії на гітхабі - вцілому картина така як і у мене - люди роблять свою модель з дублюванням моделей з адмінки. Чи може є інші варіанти? Наперед вдячний всім за відповіді)
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.