Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Galakocto

Новачок
  
  • Публікації

    6
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

Galakocto's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Репутація

  1. Тех завдання по зміні сторінки оформлення замовлення: 1. Забрати хедер, залишити футер, на ПК і мобільній версії. Зверху зробити, як в пдф. 2. Добавити можливість реєстрації і авторизації через gmail і фейсбук, використовуючи найбільш провірений і безпечний модуль. Дизайн згідно пдф файлів на ПК і мобільну версії. 3. Змінити дизайн корзини товарів на сторінці оформлення замовлення згідно пдф. 4. Змінити дизайн полів для заповнення інформації, згідно пдф, забрати надписи як назви і залишити як плейсхолдери, якщо це можливо і не дуже затратно(обговорюємо окремо) 5. Перенести окремо підсумок по оплаті та промокод з корзиною де перелік товарів як в пдф Як виглядає зараз можете глянути на сайті: octo.ua Оформлення замовлення мобільна версія.pdf Оформлення замовлення ПК версія.pdf
  2. При реєстрації на сайті octo.ua видає 404 сторінку, хоча реєстрація проходить(можливо відсутня сторінка подяки за реєстрацію), також не відкриває в особистому кабінеті деякі сторінки, теж видає 404. Потрібно проаналізувати сайт на наявність 404 сторінок і виправити.
  3. 1. Подогнать под дизайн шаблона (шрифт и тд) изменить иконку удаления товара, а в мобильной версии добавить возможность прибавить или отнять количество товара (потому что она только на ПК версии) 2. Переименовать Купон на Промокод. 3. Нужно в способе доставки, чтобы была возможность выбрать отделение новой почты (при выборе доставки новой почтой должны обновляться поля и относительно "Адреса доставки": населенного пункта и региона должен появиться выпадающий список отделений новой почты по тому населенному пункту), а при выборе Укр почты, чтобы была возможность выбрать индекс укр почты (по существу те же отделения), добавить службу Justin (с отделениями), Міст Экспресс, Делівері. 4. В адресе доставки добавить возможность выбрать Регион из выпадающего списка, а при введении населенного пункта Тернополь в способ доставки, чтобы подтянули (обновило) еще 2 способы: - Самовивіз из состава в Тернополе - при выборе, чтобы открыло карту (точку гугл мой бизнес) - Доставка курьером OCTO Тернополь+10км. с объяснением: (при заказе от 650 грн - доставка Бесплатная. При заказе до 650 грн - доставка 50грн.) Пункт 3,4, если есть более простые способы сделать удобно можно рассмотреть.5. Чтобы когда вводишь название населенного пункта в Адресе доставки подтягивало возможные варианты городов (чтобы было проще вводить) 6. Все поля на украинском и русском языке.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.