Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

arakiss

Новачок
  
  • Публікації

    20
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

206 переглядів профілю

arakiss's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • One Year In
  • First Post
  • Week One Done

Recent Badges

0

Репутація

  1. ви просто бачите те що хочете, я вам дав одну пораду, всього одну. Не ображав, а порадив лише - скооперуватися розробникам, розробити комплексне рішення, з можливістю отримати ходові модулі на підписку чи на оплату частинами. Але щось я сумніваюсь що ви зможете це зробити, бо з комунікаціями у вас явно проблеми
  2. всього, можливо щось чули про капіталізм ? може як він працює? як працюють продажі? ні не чули? мабудь ні) я не кажу вам купити чохол для зброї https://ralf.in.ua/ а пропоную якісну продукцію по доступних цінах ще і зі знижкою!. І для нас навіть такий не впевнений клієнт буде цінним) я вас проінформував про вигодну пропозицію, а ви можете сприймати як вам завгодно
  3. Це ваша "демагогія" ви напали на людину яка поняття не має про що ви верзете. Обзиваєтесь, щось доказуєте. А я вам просто кажу "якщо ви впевненні що я щось вкрав, в мене юр. особа, є шо забрати, ідіть до суду! крадїв треба наказувати, а якщо це просто бо ви як баби на лавці, обісрати людину просто щоб обісрати"
  4. то виходить декілька поколінь вже ніколи не купить adidas ? ті хто народився 80-90х ті хто пів життя в очі не бачив "Фірму" ? це не так боротись потрібно за кожного клієнта, це основа ! і до речі у зараз багато речей найки, рибок можна купити по цінам умового базару і сенсу в контрофакте вже нема. но мабудь ви не бачили кроси рибок по 30-40$?
  5. Тоді можливо ви бачили як adidas кажуть "Ви купили палені коросівки на базарі-ви крадій, жулік, одним словом ФУ!! ідіть звідси" бачили таке ? і я ні) тому адидас там де він а ми з вами тут. І пред тим як кидатись лайном в свого клієнта, може подумаєте що ви робите? і навіщо?
  6. Ну так якщо я щось вкрав і ви тут мене розаблочили, та ще у праві знаєтесь. Ідіть до суду! грошей заробите, ви впевнені що кажете? Крадій! право! То пльве діло, тим паче позов до юр. особи, там є що забирати. Я думаю такий розумний чоловік як ви не став би розкидуватись такими словами до сторонньої людини, просто так? ви ж не якийсь тупий м..ак із інтернету, котрий так робить?
  7. Ну так і є, зазвичай якщо ви починаєте бізнес, у вас катастрофічно не вистачає на все коштів, ви конкуруєте з монстрами які вже десятиліттями у цьому бізнесі. І тоді шукаєте для інтернет-магазину щось дешеве і що можна зробити самому-опенкарт. Це і є клієнти цього форума і розробників. І ось тут важливо! ВСІ ТУТ РОЗРОБНИКИ ЗАЦІКАВЛЕНІ У ТОМУ, ЩОБ БІЗНЕС ВАШИХ КЛІЄНТІВ-КВІТ тут є сперечання? В нас є не тільки рибальскі сумки а ще багато чого іншого, наприклад: складні стільці, рюкзаки ще є мілітарія, може комусь із родичів чи знайомих знадобится : рюкзаки для дронів або Чохли для зброї є класні рюкзаки для АК чи Арки. Зроблю вам знижку 10% як розробнику) А з приводу що я не той клієнт ви не праві, я тут вже багато років, і трохи купляв тут модулі, нажаль аккаунт загубив старий, то мені його відновили але покупки тут щось не отображаются. Був у мене і Uns1, unishp2 і sp і бач і фільтра, і ще багато чого іншого чого зараз вже не згадаю... А тепер питання до геніїв php. Уявіть собі що збираються керівництво nike, adidas, reebok. І вирішують що робити з новим агресивним конкурентом-китайскім abibas конкурент кожен день відкушує все більше і більше, не замічати його вже не можливо. І що вони вирішують? - клієнти д.бли? а конкурет робить г... навряд... А ви тут колективно прийшли саме до цього виводу. До чого таке хибне сприйняття ситуації привиде? що недоброчесний конкурент буде перемагати, а я цього не хочу, бо зацікавлений щоб цей форум-квіт, а розробники робили нові рішення для мого бізнесу. Якщо переможе "abibas" не буде нових кросівок як у Марті ..Подумайте краще про те як ви можете дати більше клієту за менші кошти, як свій продукт зробити ще кращим, зручнішим, можливо якісь паки модулів від різних розробників щоб, пачкой, доставка+оплата+фільтр і все що треба але зі знижкою чи по підписці. Але для цього треба комунікувати між собою )) зможете ? чи просто наваліте фікалій на мене? ну фікалій простіше звичайно то вперед)
  8. Ну я занимаясь продажами стараюсь ставить себя на место клиентов, и вообще в продажах считается дурным тоном на "боли" клиента - спорить с ним, еще и в таком тоне вообще не выход. У вас проблема-пираты, скорее всего она никуда не денется, а будет только нарастать. Если успокаивать себя что все кто с ними имеет дело "Де.ил" в конечном итоге они победят. Я до войны покупал шаблон на этот сайт, мнет теперь нужно чувствовать себя виноватым? в душе не.. у кого он украден, мне понравился я купил тут, ксати я и вас что-то покупал, уже не помню что но ник ваш знаком. А вы меня чуть ли не дураком назавали)
  9. Всім доброго дня. В мене виробництво і інтернет-магазин https://ralf.in.ua/ і все що є на ньому я роблю власними руками, зараз найняв декілька співробітників і з'явився час трохи привести до ладу сайт. Довелось деякі модулі купувати піратські, якісь купував тут. Що я хочу сказати розробникам модулів, я ціную вашу роботу, вона важка і потрібна. Але! подумайте хто зараз іде у опенкарт? - мабуть початківці, комерси,без грошей, але з вогнем у очах. Судячи по собі мені ручками треба пошити ось таку сумочку , і це може зайняти декілька днів. Щоб купити один із багатьох модулів які я би встановив на сайт. А ще кушать потрібно і комуналка, ще спіногризам потрібно постійно щось, і для геморя свічки треба купить... ну ви розумієте-грошей дуже мало. І ось ти пред вибором, чи купити щось життєво необідне, чи кусок кода - який теоретично має покращити процент конверсій на сайті. Поставте себе на місце клієнта, що ви виберете? код? я сумніваюсь) а ми вибираємо бо це потрібно для справи. Я думаю потрібно якась збірка модулей, які можна буде придбати зі знижкою в розстрочку. Ну подумайте, у кого є кошти не буде ставить опенкарт. Там агенції, самописи і т.д. і конкурувати з ними потрібно і вам і нам бо ми в одному човні з вами)
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.