Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

NykRym

Новачок
  
  • Публікації

    19
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

NykRym's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Репутація

  1. Дуже дякую за пораду. В мене в основному також було, що відсотків 40-50 писали два нулі і не вистачало цифри. Змінив так як ви сказали, все функціонує. Звісно було б краще щоб поставити кращу маску, але й так поки зійде. Головне, щоб номер був вірно
  2. Доброго дня, підкажіть будь ласка як змінити маску номера телефона і щоб при цьому функціонував модуль оплати NovaPay? Зараз стоїть маска +380999999999 і все функціонує. В налаштуваннях модуля NovaPay вказано провірка номера "+380". Все працює добре. Якщо поставити маску +38(999)999-99-99, то модуль перестає функціонувати і не перекидає на сторінку оплати. Підкажіть будь ласка як правильно потрібно написати провірку номера в модулі NovaPay? Модуль оформлення замовлення- Simple.
  3. макет за умовчуванням. Навіть пробував спеціально змінити, не допомогла. В підкатегоріях цього блоку є фільтр, а на одній сторінці(категоріїя) немає. Можливо десь якесь виключення стоїть чи що ще можна спробувати?
  4. Доброго дня! в мене чомусь в одних категоріях виводиться фільтр в інших ні. Підкажіть будь ласка в чому може бути справа?
  5. Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи можливо зв'язати опції на цьому сайті. Чи враховуючи кількість опцій і специфіку це буде важко реалізувати цим модулем?
  6. Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи можливо зв'язати опції на цьому сайті. Чи враховуючи кількість опцій і специфіку це буде важко реалізувати цим модулем?
  7. Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи можливо зв'язати опції на цьому сайті. Чи враховуючи кількість опцій і специфіку це буде важко реалізувати цим модулем?
    модуль хороший, поддержка оперативно помогла установить. Рекомендую!
  8. Можете пожалуйста подказать модуль vqmod для ocStore 3,0,2,0 ? или Ваш модуль можно установить без vqmod
    Модуль работает замечательно, разработчик профессионал своего дела. Поддержка супер.
  9. 1. Спасибо большое что уделили мне свое время! Задача сделана 2. Задача стояла, что бы убрать с новой страницы непонятное "добро пожаловать, продолжить". 3. И так может кого-то тоже будет интересовать этот вопрос. Я очень много потратил времени, пока один добрый человек не подказал: В исходном коде контролера заложено 'error/not_found' нужно заменить его на extension/module/newpage
  10. Если не трудно, то подкажите пожалуйста, я уже все попробовал что мог и ничего не получается. Вроде немного в архиве, но что не делаю, то убираю все кроме того что нужно..
  11. Добрый день! подкажите пожалуйста начинающему пользователю опенкарт, как удалить блок "добро пожаловать, продолжить". Даная проблема возникла после установки модуля, есть только на одной страничке. Уже все обыскал, никак не могу найти где удалить. Буду признателенза ответ! версия 3.0.2.0.
  12. Супер. Благодарю! При установке модуля появилось "Добро пожаловать! продолжить" Может еще подкажете как удалить нижнюю часть?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.