Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

garryfreez

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

garryfreez's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Репутація

    Якщо у вас просто передоплата або грошовий переказ то модуль може підійти, налаштувань дійсно багато але будьте готові до того що ви купляєте нулячий модуль і потрібно буде додатково купляти налаштування (типу форми, поля які заповнювати клієнту, не все так просто як здається на перший погляд) які потім налаштовувати під себе. Можна також розібратись і створити самому але це займе якийсь час. Також будьте готові до того, що якщо у вас є якийсь потрібний вам кастомний модуль в корзині, наприклад оплата чи доставка, то він може не спрацювати з цим модулем і потрібно буде додатково оплачувати допрацювання, з яким в мому випадку автор модуля не впорався (з моїм модулем оплати який замінити немає чим так як сайт не для України), повернув кошти тільки за доопрацювання а модуль і налаштування за 30$ сумарно зараз лежать без діла нікому не потрібні. Також в модулі є функція зміни сторінки реєстрації (управління формою для заповнювання клієнтом) і вона не працює (просто нічого не відбувається коли натискаєш кнопку "зареєструвати", через корзину також), автор каже, цитую: "Сам модуль не отвечает за регистрацию пользователя, он передает данные в стандартную модель движка. Если регистрация не проходит значит что то возможно изменено в само системе и получается конфликт." але після вимкнення цього модуля і при спробі скористатись тою самою стандартною реєстрацією все працює. В загальному для мене безтолковий модуль і витрачені на вітер гроші. Мінус зірка за те що потрібно купляти додатково налаштування, мінус за не змогу підігнати модуль під мене, мінус за не повністю робочий функціонал модуля який по словам автора повинен працювати "із коробки" і мінус за те що немає змоги повернути кошти, по суті, за не працюючий до кінця модуль. І того заслужена одна зірка з п'яти.
  1. Имеется опция в файле .twig на хостинге {{ text_note }} вместо которой подставляется фраза "Note: HTML is not translated!". Где найти этот текст для правок? Подозреваю что где-то в js так как вставляет не просто текст а div со span внутри, то есть на хостинге в .twig нашёл опцию {{ text_note }} а в просмотре html уже на странице сайта выглядит вот так: <div class="help-block"><span class="text-danger">Note:</span> HTML is not translated!</div>

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.