Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

rtsasuk

Користувачі
  • Публікації

    50
  • З нами

  • Відвідування

Файли, опубліковані користувачем rtsasuk


  1. 15

    Зависимые опции, Изменение картинки при выборе опции, Изменение цены при выборе опции (3 в 1)

    Залежні опції,  Зміна картинки  при виборі опції,  Зміна ціни  при виборі опції (3 в 1)   ДЕМО: Admin:http://test.freelancerphp.com/admin/ login:demo password:demo     Front: http://test.freelancerphp.com/index.php?route=product/product&product_id=42..

    13 покупок  

       (4 відгуки)

    Оновлене


  2. 11

    Залежні опції, зміна картинки, оновлення ціни (3 в 1)

    Модуль має такі можливості: 1) Модуль додає залежніть опції (наприклад при виборі розміру появляється ширина) 2) Ціна обновляється в залежності від вибору опції, також вона має ефект анімації, також враховується кількість 3) Зміна картинки при вибор опції 4) Працює на шаблоні Default, доробка під інші шаблони за додаткову оплату 5) Не має привязки до домену 6) Відкритий код..

    4 покупки  

       (1 відгук)

    Оновлене


  3. 5

    Всплывающая (попап) корзина

    Модуль спливаючої корзини при додаванні товарів у кошик. Модуль працює зі всіх місць де є кнопка купити. Можливість увімкнення/вимкнення модуля.  ..

    5 покупок  

       (0 відгуків)

    Оновлене


  4. 5

    Закладки товаров без авторизации 2x-3x

    Дозволяє прибрати авторизацію коли Ви додали товар в закладки! В стандартні без авторизації чи регістрації не можна зайти і переглянути свої закладки. Дане рішення прибирає це обмеження...

    0 покупок  

       (0 відгуків)

    Оновлене


  5. 5

    Забрати чорний фон зображень

    На багатьох проектах через неправильне розширення (коли всередині зображення має mime type, наприклад, image/png, а розширення файлу при цьому jpeg) при генерації мініатюри зображень набувають чорного тла. Цей маленький ocmod вирішує цю проблему. Встановлення / оновлення з opencart 2.3.0.2: 1) Встановити та опублікувати модифікатор. 2) Відновити кеш модифікацій.  ..

    10 покупок  

       (2 відгуки)

    Оновлене


  6. 5

    Вес и размеры в категориях, производителях, акциях и во всех модулях.

    Вага і розміри в категоріях, виробниках, акціях і у всіх модулях..

    0 покупок  

       (0 відгуків)

    Опубліковано

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.