Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

На жаль модуль більше недоступний, нижче представлені схожі модулі.

Якщо запропоновані варіанти Вам не підходять, Ви можете пошукати інші варіанти самостійно у нашому маркетплейсі

SEO - Автоматическая генерация title и description
Автоматическая генерация заголовков (title) страниц товара, категории, производителя.Автоматическая генерация meta description страниц товара, категории, производителя. Title автоматически формируется при генерации страницы товара, категории, производителя по заранее выбранному шаблону, для разных языковых схем. В случае формирования title для страниц с пагинацией (категории, производители) модуль позволяет добавить дополнительный текст. Данный модуль полезен для магазинов с большим количеством товаров, категорий, когда управление сео тегами становится затруднительным и трудоемким. С помощью него значительно экономится время при изменении данных для страниц, категорий, производителя (бренда).    ..

SEO - Автоматическая генерация title и description

(12)
5   
SEO Tags Generator — автоматичне створення тегів Title та Meta-Description для OpenCart 2.x & 3.x
Модуль SEO Tags Generator вирішує задачу з автоматичним заповненням тегів тайтл та мета-дескріпшн в Опенкарт та допомагає виконати рекомендації Google зі створення інформативних мета-тегів...

SEO Tags Generator — автоматичне створення тегів Title та Meta-Description для OpenCart 2.x & 3.x

(42)
17   

Подивитись більше доповнень

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.