Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

SSHEVA

Користувачі
  • Публікації

    332
  • З нами

  • Відвідування

На цій сторінці знаходяться всі розширення та послуги від SSHEVA

Кнопки Viber/ WhatsApp в замовленні для зв'язку з клієнтом
Цей маленький модуль, модифікатор допоможе вам та вашим менеджерам, пришвидшити обробку замовлення. Впевнений, що ви та ваш менеджер дуже часто мучилися с тим, що для того, щоб написали клієнту у Viber або WhatsApp потрібно копіювати номер з замовлення та самостійно вбивати в месенджер, щоб знайти клієнта, щоб написати йому пару слів про підтвердження замовлення.  ..

Кнопки Viber/ WhatsApp в замовленні для зв'язку з клієнтом

(4)
Free   
Дата народження OpenCart / ocStore
Всім привіт, вирішив зробити не великий модуль, який додає можливість користувачу, вказати свою дату народження при реєстрації в магазині. А для тих хто вже давно у Вас зареєстровані, додасться можливість цю інформацію вказати у своєму профілі.   Це перше моє доповнення тут для ocStore 3, на яке мене наштовхнуло одне повідомлення на форумі, тому викладаю його безкоштовно. Якщо у Вас виникнуть проблеми з встановленням чи роботою на вашому шаблоні, через те, що тестував тільки на дефолтному, тоді звертайтеся, буду радий допомогти...

Дата народження OpenCart / ocStore

(0)
Free   

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.