Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

OCdevWizard

Users
  • Posts

    1,423
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OCdevWizard

  1. Доброго дня Напишіть в особисті повідомлення чи створіть тікет на сайті підтримки http://help.ocdevwizard.com/
  2. зробіть АПІ, якщо не знаєте як це зробити напишіть мені в особисті повідомлення
  3. можна налаштувати що адміністратору буде відправлятися повідомлення на email коли хтось зробив запит
  4. Доброго дня Додайте, будь ласка, в розділі для авторів "Ваші продажі" можливість фільтрувати замовлення покупців за назвою модуля та можливість експортувати результати в csv файл.
  5. Версія модуля 2.0.4: - зроблена адаптація та стилізація з шаблонами: SHOWCASE, reMARKET, ULTRASTORE, FeelMart
  6. варто дописати в плюси python можливість написання decorators, це свого роду функції - обгортки які можуть доповнювати/змінювати можливості іншої функції без зміни коду в ній самій.
  7. Доброго дня файл контроллер /catalog/controller/extension/ocdevwizard/recommended_products.php, а самі файли темлейтів знаходяться тут /catalog/view/theme/default/template/extension/ocdevwizard/recommended_products/... /catalog/view/theme/default/stylesheet/ocdevwizard/recommended_products/stylesheet.css - це основний файл стилів для стилізація модуля на front. реалізує це https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/CSS/direction
  8. Доброго дня Встановлення модуля потрібно виконувати по інструкії яка йде з архівом модуля, потрібно читати всі рядки і тоді не повинно виникнути проблем.
  9. так а що заважає замовити цю фічу індивідуально?
  10. Дякую за проведену роботу! Це хороший довідник для покупців чому не варто користуватися модулями які розповсюджують варезні сайти.
  11. Ні, модуль не робить розсилання з використанням сторонніх файлів чи базою даних email адрес. Розсилання можливе якщо були створені підписки через сам модуль або по стандартній базі клієнтів яка знаходиться в таблиці oc_customer стилізувати зовнішній вигляд модуля ви можете і самі якщо маєте відповідні навички, або за додаткову оплату.
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.