Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Luckyman

Newbie
  
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,610 profile views

Luckyman's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

5

Reputation

    Дуже класний шаблон. Все інтуітивно зрозуміло. Базовий набір модулів - більш ніж достатній для старту магазину. Сапорт - ТОП!!!
  1. 1) треба пересвідчитись, що на сайті є відкриті контактні дані (телефон, адреса). І бажано, щоб вони були максимально видимі для користувача. 2) онлайн-оплата (Liqpay, WayForPay і тд) 3) прописані правила повернення товару на сайті (бажано на окремій сторінці) 4) прописані правила повернення і доставки в Merchant - https://i.imgur.com/o8S24fl.png 5) обов'язково - можливість адресної доставки це так, те що прийшло в голову, виходячи з досвіду банів Але краще було б побачити сайт, так можна було б точніше сказати
    Musthave-модуль. Економить купу часу при редагуванні товарів. Функціонал ChatGPT не юзав, але і встановлював модуль для інших цілей, які успішно виконуються) Єдине, що би хотілось покращити: коли фільтруєш в адмінці товари, вносиш через модуль массово зміни, після - модуль повертає на головну сторінку товарів, де фільтри "злітають". А хотілося б щоб повертало на початкову фільтрацію.
    Musthave-модуль для кожного магазину! Дякую розробникам! Активація, встановлення, мануали - на висоті
    Дякую за модуль! Функції виконує. Значно краще ніж стандартний редактор) Автор на зв'язку, підтримка хороша. Раджу.
  2. @nogocuHoBuk, підкажіть будь ласка, а чи можна задати БІЛЬШЕ значення життя сессії ніж 259200 ? Це може якось вплинути в подальшому на швидкість роботи сайту?
  3. Вітаю! Підкажіть, плз, а редактор робить зображення адаптивними при вставці в контент статтей і тд? Широкі зображення адаптуються до моб. пристроїв?
    Musthave модуль для кожного магазину! Дуже тонкі налаштування. Саппорт - супер, професійно і по справі (хоча і не супер-швидкий, але це можна пробачити, коли формуєш нормально питання і отримуєш нормальну відповідь, яка вирішує проблему одразу)
  4. https://prnt.sc/qy7yNY9CHDEc може права треба поправити? Відеомануал дивились?
  5. ок, як підготую товари, звернусь до вас після покупки бо шось мені підказує, що сам не впораюсь))
  6. Доброго дня! Я правильно розумію - перед початком налаштування модуля потрібно створити товари, аналогічні опціям, і вже потім через модуль їх зв'язати? Тобто зараз наприклад є товар з 5ма опціями, а потрібно створити 5 окремих товарів, правильно?
  7. а отак) https://prnt.sc/ESYb-ilpu_oy , а після збереження товару - отак https://prnt.sc/0BIq4DzARzDS все що стоїть після першого емодзі і емодзі в т.ч. обрізаються (( Так що буду купляти ваш модуль
  8. Підкажіть, будь ласка, чи підтримує модуль виведення емодзі в метатегах? (бо стандартний OC обрізає їх)
    Модуль - бімба! Зробив 1000 товарних редіректів за 10 хв, без проблем. Інтерфейс простий і зручний. Ocstore 3.0.3.7 політ нормальний. Але погоджуюсь із попереднім відгуком - про те, що якщо додати утм-мітку (або будь-який інший хвіст) до урла, то редірект не спрацьовує. Було б круто, якби цей момент автор пофіксив.
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.