Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

Gariks

Пользователи
  
  • Публикаций

    370
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя Gariks

  1. Gariks

    image/cache/catalog 404 webp

    Та Ви не на вікі беріть інфу, а на самому хостингу. Заради інтересу пройдіться по кільком хостерам (навіть знаменитим) і як гадаєте, там буде інфа про inodes? Всі вони цю інфу не показують, а апелюють, саме кількістю Гб.) Та, що там говорити, навіть тут на форумі, не всі досвідчені користувачі, це знали.
  2. Gariks

    image/cache/catalog 404 webp

    Добрий день. папка, звичайно є, але там немає зображень товарів, там всього кілька "аватарів". Завантажував один раз, ще давно, кілька років тому... Нового, нічого не додавав (хоча птрібно). Так, це звичайно, що є товари, на які рідко хто заходить, я хотів їх видалити, навіть тому, що після всіх подій 22 року, багато постачальників не працюють, і ті товари зробив "немає в наявності". Звичайно, краще видалити, але ж буде 404, а це не потрібно, бо гугл не любить. І тут делема... Що робити з тима товарами? Хостаери ВСІ хитрі. Ви запитайте, скільки inodes?) Деякі хостери, навіть самі не знають, що відповісти) Вони всі показують, тільки Гб. Я кілька разів перебирав. зараз під 1 млн. snodes.
  3. Gariks

    image/cache/catalog 404 webp

    Ні, це було пару місяців тому. Нічого не додавав. Взагалі. Місце в Гб., не являється прямопропорційно кількістю inoses. Може бути 20 Гб. на диску, а inodes 100 тис. Ну, це від Вас чути "шедеврально") Чому ж не "розжували", коли видаляли?) П.С. Ще раз зазначу, сайту не один рік і проблем з inodes не було.
  4. Gariks

    image/cache/catalog 404 webp

    І цьому і питання. Дуже цікаво. Якийсь час тому було таке, що сайнт не працював. Почав розбиратися і з'ясувалося, що не вистачає саме inodes, бо кешується багато зображень, Вільного місця на диску більше 10Гб., ресурси дозволяють, а от inodes, було вже використано під 1 млн. (мільйон) і це помітив після встановлення Jet Cache SE. Я звернувся до ВАС @markimax і Ви сказали, що як варіант, можна видалити ресайзи зображень та налаштувати по новій (розміри). Я Вам давав доступи, щоб Ви подивилися та оцінили. Ну, так як сайт не працював, потрібно було щось робити і я погодився, щоб Ви видалили ресайзи зображень. Я ж у Вас спеціаліста запитав. Чого тоді Ви не сказали, що ресайзи краще взагалі не видаляти? І після того Ви сказали, що якщо через тиждень знову не буде вистачати inodes, то потрібно купувати, ще більшемісця (хоча, як я сказав, що місця на диску більше в ДВА рази, чим потрібно для сайта). Вся справа в inodes, які займають ресайзи зображень. То я після того взагалі вимнув Jet Cache SE. Я, звичано не прграміст, але Ви хочаб попереджали, що при встановленні Jet Cache SE потрібно буде дуже багато inodes, ну або VPS. А от, що тепер робити, то загадка... 404
  5. Таке питання . Якось видалили ресайзи зображень з image/cache/catalog/image/cache/catalog.... Тепер в гугл консолі пише, що є 404 по цим шляхам. Власне питання: що робити, чи з цього каталогу можна не звертати увагу? Це ж ніби ресайзи зображень, а не сторінки товару... Чи, які думки СЕО гуру?)
  6. Чи дійсно блог (статті), впливають на розвиток сайта в видачі? Звичайно, це стосується саме E-Commerce.
  7. Ага. Зображень тисячі...
  8. Доброго дня. Вмикаю webp і сайт не завантажується, пише помилку: .........../storage/modification/catalog/model/tool/image.php on line 78 Від автора, ось таке повідомлення: "палітра вашого зображення не підтримується webp конвертацією"
  9. Gariks

    Мітки продавця

    Питання не зовсім по опенкарт, а по гугл рекламі. Приклад: Є 10 категорій з однієї ніші, на кожну категорію поставив мітку продавця 0. В гугл рекламі в РК додаю до групи товарів категорію з міткою 0, перевіряю, все додалося. Ок. Потім знову заходжу в групу товарів, вибираю мітки, щоб додати інші категорії з міткою 0, АЛЕ не дає можливість вибрати мітку 0, тобто її взагалі немає в списку, є інші мітки 1-4. Як це, може бути? Адже, поки не додав одну категорію, був для вибору весь список з 10-ю категоріями. Це стосується і нових категорій, якщо є нова категорія в цій же ніші і їй поставити мітку 0, то в гугл рекламі не буде в списку міток, саме мітки 0.
  10. Gariks

    Замовлення

    Модулів по оплаті немає. Зробив в стандартних налаштуваннях опенкарт: "Оплата при отриманні" і "На рахунок".
  11. Gariks

    Замовлення

    Точно. Там є декілька замовлень. Але, чому вони там? І це я їх побачив в аналітиці, а листа на пошту не було і у них, чомусь статус "В обробці".
  12. Gariks

    Пропадают заказы

    А якщо в аналітиці показує, що є конверсія (налаштована на покупку), а в адмінці цього замовлення немає? Хоча, якщо приходе наступне замовлення, воно є в адмінці, але вже на один номер більше від попереднього, тобто те замовлення, якого немає в адмінці, по номеру воно якось зарахувалося, але є його немає в адмінці...
  13. В аналітиці показує конверсию "совершение покупки", конверсія налаштована саме на покупку. Але в адмінці не відображається замовлення. Зробив тестове замовлення, в адмінці воно є, при чому за номером на один більше від попереднього. Наприклад: Було в адмінці замовлення під номером 1. Потім поступило замовлення, яке відобразилося в аналітиці, як конвенрсія, але його не було в адмінці. Потім я зробив тестове, воно є в адмінці, але вже під номером три! Тобто, замовлення, яке є в аналітиці, але немає в адмінці, воно під номером два (що логічно), але ж його немає в адмінці! Адмінка рахує номери замовлень, але чомусь не показала замовлення. Які думки?
  14. Gariks

    Inodes

    Навіщо мені цей хостинг показуєте?
  15. Gariks

    Inodes

    840 000
  16. Gariks

    Inodes

    Не наприклад, а в мене трохи більше 20 000 товарів, а це не 100К, Ви б ще написали мільйон В мене сайт, кілька років, і всі ці товари були з самого початку, більше нічого не додавав і ніяких проблем з inodes не було, вони завжди були в запасі, як мінімум половина і навіть більше половини свободних. З inodes почалося, кілька місяців тому, а зараз вже ліміт...
  17. Gariks

    Inodes

    кудись діваються, тільки inodes, вільного місця на хостингу дуже багато, не хочеться переплачувати, тільки за inodes видалити не проблема, проблема в 404)
  18. Gariks

    Inodes

    От от... всього 300 000
  19. Gariks

    Inodes

    Що, де? Вони не пишуть в описі, задайте питання підтримці. В мене був цей хостинг. АБСОЛЮТНО ВСІ ВІРТУАЛЬНІ ХОСТИНГИ рахують inodes, тільки багато хто не пише це в описі до тарифу.
  20. Gariks

    Inodes

    абсолютно всі віртуальні хостинги рахують inodes
  21. Gariks

    Inodes

    В мене нормальний хостинг. inodes - 840 000 А ось за ніч, "кудись поділося" 5000 inodes.
  22. Gariks

    Inodes

    В cache дійсно були папки з фото товара, якого давно немає на сайті (ще давно, на самому початку завантажував), а от в cache цей товар залишився, то я ці папки видалив, бо вони не потрібні і inodes дійсно стало більше, але потім кудись вони діваються... Хотів у Вас запитати, а на inodes впливає Ваш модуль Jet Cache, бо він встановлений на сайт. Потрібно з цим розібратися, бо inodes постіно кудись діваються...
  23. Gariks

    Inodes

    Наприклад?
  24. Gariks

    Inodes

    Не зовсім підходить. Є товари, які не використовуються, бо їх немає у постачальника, і їх багато, але я їх не видаляв, щоб не було 404.
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.