Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

roha012

Новачок
  
  • Публікації

    25
  • З нами

  • Відвідування

Відгуки до файлів, опубліковані користувачем roha012

  1. Хороший модуль, купував одразу з адаптацією. Автор навіть безкоштовно інтегрував одну функцію, яка не йшла "з коробки", за що я дуже вдячний. Файл-менеджер зручний, HTML відео дуже швидко завантажеється, не тормозить, ну а CK Editor мабуть всі і так знають, що про нього писати...

    • +1 1
  2. Крутий модуль. 4 години переглядів відео-інструкцій і майже все зрозуміло :)

    Парсю все в csv для подальшої обробки. Особисто мені не вистачає функціонала збереження картинок товарів в папку, і щоб в той же csv вказувало напроти товару назву збереженої картинки. Може такий функціонал є, але я щось не розібрався. Тому мені фрілансер написав маленьку програму на Python з таким функціоналом і я завантажую картинки на комп'ютер по списку урл в Ексель, які я спарсив модулем, і перейменовує завантажені картинки аналогічно назві товару.  Мені так зручніше, тому що картинки я додатково обробляю

    • +1 1
  3. Перейшов на Aurus з Royal (від цього ж автора) . Бо Royal здався якимось застарілим дизайном, чи що... Автор самостійно безкоштовно встановив мені новий шаблон поверх старого і по виправляв помилки, які з'явилися після переходу. Шаблон класний, сучасний дизайн, великі картинки товару, мікророзмітка є, настройок кольорів багатєнно. Техпідтримка не раз допомагала вирішити питання. Рекомендую. 

    • +1 1
  4. Такий модуль має бути у кожного, хто розміщує відео на сайті. Швидкість з одним відео виросла з 25 до 60. Але мені важливіше саме popup вікно. Особливо в мобільній версії, відео програється у вікні в верхній частині екрана, його можна дивитися боковим зором і одночасно листати і читати (трішки затемнену) сторінку сайту. Для статей лонгрідів це зручно. Превьюшка повнорозмірна, не обрізана, можна вибрати розмір. Клас!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.