Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...
Нагороди та відзнаки на форумі OpenCartForum. Як качати профіль та підвищувати рейтинг

Нагороди та відзнаки на форумі OpenCartForum. Як качати профіль та підвищувати рейтинг

Зареєструвалися на форумі, частково заповнили профіль та отримали статусу новачка? Або юзаєте форум 5 років, а тут з'явилися якісь незрозумілі іконки та нагороди? Розбираємось із системою рейтингу. Як розвивати профіль та підвищувати репутацію.

 

Розібрали на дрібні деталі. Якщо після безсонної ночі кодингу та трьох літрів кави вас занесе сюди, все має бути зрозуміло на ізі 👌

 

Що то за різнокольорові іконки та кому їх роздають?

 

Кожен учасник за свою активність заробляє очки, медалі та звання. На сторінці профілю є плюшки, які ви вже встигли отримати раніше. Чим вища активність на форумі, тим більше заохочень та плюсиків в карму. 

 

Зареєструвалися, але не [ведете світські бесіди] юзаєте форум активно, залишаєтеся в режимі новачка. Всі ваші досягнення можна переглянути в профілі, вони також помітні для інших учасників форуму 👇 

 

VotmWlhUMF8f8USbl2lWiM3QW-r4FILsHZ_qRCwf

 

 

Як працює система форуму OpenCart, за що роздають очки, медалі та звання.  

 

▪ За кожну дію на форумі, ви заробляєте очки. Опублікували комент або відповіли на питання, отримали 5 очок, створили допис — 10 очок, поставили реакцію — плюс 1. Кожна дія дає свою кількість очок 👇 


76ID2PIC_FEQIzrqCkzt238n8zB3FgM9mGgnuoYL

 

▪ Наступні — медалі.   

Медалями нагороджуються користувачі, які виконують певні дії. Наприклад, якщо відвідуєте сайт щодня протягом 7 днів, отримуєте лицарський орден за присутність медаль Dedicated.

 

dEjpaEsv9bZi_HTq-3w-X2D_-nXHNiCL4FUHjwr9

 

▪ Next level — звання. Їх ви отримуєте залежно від очок, які набрали за активність. Чим більше очок, тим популярніший профіль 😎.


wwIdPAehRZFU7jsDcD_KsLy1UYLS-tADOGT4QmRy

 

Також на форумі є наша авторська система нагород та відзнак, яку ми розробили самостійно раніше. Поки що вона актуальна, але найближчим часом ми повністю перейдемо до загальної системи заохочень. 

 

За що дають поточні нагороди 👇


mnVvIP_vUN3rmGSQqR4WR7fsqF0N_68wl4MHtgzy

 

Що дає хороший рейтинг і який сенс з нагород?

 

Коли клієнт шукає виконавця на форумі, швидше за все, він перейде до вашого профілю. Бачить медалі та звання та рівень довіри зростає. Які думки в голові? “Цьому розробнику можна довіряти, косяків немає, активність ок”. І після клієнт звертається саме до вас, тому що ви круто виділяєтеся  на тлі інших. 

Ізі. Кращий рейтинг — більше клієнтів. 

 

Юзайте форум OpenCart, щоб качати скіл та заробляти більше 💰


 

Чи було це корисно?

Liudmyla_marketer
 Share


Відгуки користувачів

Recommended Comments

Немає коментарів для відображення



Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.