Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Timeout Resistant Static Sitemap Generator 1.5.0

   (0 відгуків)    Інші розширення автора

drOC
  33 2 744

3 скріншоти



    Створити обліковий запис або увійдіть, щоб завантажити це

Опис файлу

Модуль дозволяє генерувати статичну карту сайту порційно (за допомогою crontab), де кількість записів у партії залежить від встановленого адміністратором у налаштуваннях тимчасового діапазону на повне оновлення карти сайту у годиннику.

 

Наприклад, при базі даних 10000 товарів, при необхідності оновлювати карту сайту раз на 24 години, хвилинне навантаження на генерацію складе 7 операцій вибірки товарів на хвилину.

 

Таким чином, при використанні цього підходу навантаження на сервер менше, ніж звичайний запит до сторінки магазину. Керуючи часом на генерацію статичної карти, можна обробляти багатотисячні та більше бази даних навіть на звичайних віртуальних хостингах, де ліміти на виконання скрипту (таймаут) та кількість запитів до сервера (в js реалізаціях) можуть бути обмежені.

 

Є можливість встановлення обмежень кількості записів на файл та його підсумковий розмір відповідно до стандартів.



Інші розширення drOC


Відгуки користувачів

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.