Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Вопрос-ответ 1.1

20

   (0 відгуків)    Інші розширення автора

zakki
  0 1 3 378

5 скріншотів



    • 20.00 USD
  • Підтримка

  • Заповніть адресу сайту! Або натисніть на чекбокс вище, щоб надіслати домен автору пізніше. Звертаємо увагу, що автоматична видача ліцензій відбувається лише за умови вказівки домену

Опис файлу

Модуль для вывода самых популярных вопросов и ответов на них. Для установки модуля необходимо скопировать содержимое папки upload в корень вашего сайта. Далее переходим в Модули-Установка расширений, нажимаем загрузить и выбираем файл с архива zakki_faq.ocmod.xml, ждем установку после которой должны появится пункт левого меню "Вопрос-ответ". Разрешите изменения в группе пользователе (Система-Пользователи-Группы пользователей-Administrator) выделив все пункты (среди них должен быть catalog/faq и catalog/faq_category). Теперь модуль появится в списке модулей. Активируйте его. Теперь нужно создать категорию вопроса, а затем и сам вопрос с ответом на него. Выведите модуль в удобном для вас месте через Система-Дизайн-Макеты.

Демо: http://sitehelp.in.ua/opencart2011

логин: demo

пароль: demo



Інші розширення zakki


Відгуки користувачів

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.