Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Vialana

Newbie
  
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vialana

  1. Алексей, скажите пожалуйста есть ли возможность отображения в фильтрах наличия по наличию размеров? Например, при создании карточки товара прописываю наличие С, М, Л и также в Фильтрах. Затем, товар закончился, допустим, в размере С и по наличию это видно, но Фильтре все равно отображается. Как сделать так, чтобы отображение в Фильтре зависило от наличия?
  2. Я користуюсь модулем MULTIEDIT автор Sha - чудово робіть націнку в %. До того ж міняє будь-які поля, чи додає в тегах.
    Вперше мала справу з цим Автором. По інструкції встановила модуль, дякую за докладний опис для тих "хто в танку" . Потім була проблема - не було у списку міст, тільки області, але Автор допоміг і зараз все працює Щодо негативного відгуку іншого користувача, розумію, що хочеться одразу вирішення, але у Автора теж є робота і якісь справи, і війну ніхто не відміняв. Я чекала перший раз 2 дня відповіді, як надала доступ, то через 45 хвилин все було вирішено!
  3. Дуже дякую Вам за модуль! Підкажіть будь ласка, де поміняти на нову назву Meest ПОШТА?
    Супер! Дуже дякую Вам! Шукала тільки перелік, тому що все роблю у кабінеті. Ставила інший з Містпоштою, не працює. А тут дійсно все просто і дуже доречно! Від мене Кава ))))
  4. Можливо не так спитала- мені не потрібно щоб підтягувались всі Міст відділення, просто щоб було зазначено "Містпошта". У старому шаблоні я просто змінювала сам текст в файлі "Доставка по місту" і цього було достатньо. Чи можу тут я зробити так само?
  5. Доброго дня, підкажіть будь ласка як додати Міст пошту?
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.