Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

marvelheroes

Newbie
  
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About marvelheroes

  • Birthday 06/20/1983

Information

  • Gender
    Мужчина
  • City:
    Одеса
  • Interests
    Videogames

Recent Profile Visitors

973 profile views

marvelheroes's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • One Year In
  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

7

Reputation

    Модуль просто топ, необхідна річ для кожного інтернет-магазину. Цей модуль дуже подобається клієнтам мого магазину, оскільки значно спрощує реєстрацію і вхід в особистий кабінет. Дякую автору модуля за чудову підтримку та допомогу в налаштуванні!
  1. Добрий день. Необхідно термінове підключення магазину на OCStore 3.0.3.7 до API ERC для синхронізації, додавання, оновлення товарів. Можливо є у когось є готове рішення або готовий допомогти пишіть сюди або звертайтеся в приват.
    Модуль Custom Email став для мене справжнім проривом. Цей модуль працює чудово і виконує свої функції бездоганно. Управління email-повідомленнями тепер простіше і зручніше, ніж будь-коли. Моє враження від модуля більш ніж позитивне. Автор дуже допоміг мені з налаштуванням і версткою листів. Рекомендую модуль кожному, хто хоче оптимізувати роботу з емейлами в Опенкарт.
    Я хотів би висловити мою глибоку подяку за модуль SAP для OpenCart, який суттєво спростив процес автоматизації моїх публікацій у соцмережах. З самого початку використання цього модуля я був вражений його простотою та надійністю. Він дозволяє мені постити контент з OpenCart прямо в соцмережі, що дає змогу значно заощадити час і збільшити продуктивність. Але що дійсно робить цей модуль видатним, так це його розробник. Він не тільки створив чудовий продукт, а й забезпечує неперевершену підтримку. Він завжди доступний і готовий допомогти за будь-якої складності, чи то просте запитання, чи то технічна проблема. Його швидкість реакції та глибокі знання багаторазово допомагали мені. Я настійно рекомендую модуль SAP усім, хто хоче спростити процес публікацій у соцмережах і водночас отримати чудову підтримку. У моєму досвіді, таке поєднання високоякісного продукту і видатного обслуговування клієнтів рідко зустрічається.
  2. Доброго дня, чи не могли б Ви відповісти мені в ПП, будь ласка.
    Я хотів би поділитися позитивним враженням від цього модуля, яким я залишився дуже задоволений. Модуль чудово оновлює зовнішній вигляд адмін-панелі та пропонує два варіанти відображення: світлу та темну теми. Обидва варіанти дуже гарні, але особливо порадувала темна тема, яка зробила роботу над наповненням магазину приємнішою, особливо в нічний час доби, і знизила навантаження на очі. Незважаючи на невеликі невідповідності кольорів з деякими зі сторонніх модулів, автор модуля надав мені допомогу і вніс необхідні доопрацювання.
  3. Доброго дня. Хочу придбати Ваш модуль Прочитав в описі Вашого модуля про можливість отримати знижку в 25%. Буду радий, якщо надасте таку можливість. Збираюся сьогодні придбати Ваш модуль. Через особисті повідомлення не можу з Вами зв'язатися. Напевно у Вас переповнена скринька.
  4. @OCdevWizard Доброго дня, точно пишу Вам. Спробуйте Ви почати зі мною діалог в особистих повідомленнях. Дуже чекаю.
  5. @OCdevWizard Добрый день, не могу связаться с Вами в личных сообщениях. Выдает ошибку что Вам нельзя писать. Хотел задать вопрос перед покупкой.
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.