Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

delonix

Newbie
  
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Information

  • Gender
    Чоловік

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

delonix's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Ну по суті так. Виноситься інфа про кількість товара який залишився після оформлення покупцем замовлення.
  2. Треба винести в адмінці в інфо про замовлення два додаткових поля про товар. Це поле "Виробник" і поле "Кількість на складі" (це та кількість яку вказуємо при додаванні товару). Чи є вже якісь готові модулі зі схожим функціоналом, або ж хто зможе зробити такий? Буду вдячний за допомогу! П.С.: версія ОС наразі 3.0.3.9
  3. Взагалі виробника я так розумію точно можна додати додатковим полем. А чи можна якось вивести ще додаткове поле с загальною кількістю на складі для замовлених товарів?
  4. Доброго всім дня! Намагаюсь вирішити наступну проблему. В інтернет-магазині є дві групи покупців. Перша, це стандартна, по суті гостьова, для всіх відвідувачів сайту. І друга група, це має бути для авторизованих користувачів (для них буде діяти інша знижка). Але, наразі сам ОС при реєстрації нових клієнтів вимагає, щоб треба було обирати між групами покупців. Суть в тому, що мені потрібно щоб при реєстрації клієнт обирав тільки одну (не дефолтну) групу покупців, або як варіант після реєстрації йому автоматично присвоювалась інша група. Бо якщо залишати клієнтам вибір, то кожний п'ятий як не крути обирає неправильно (як не називай ті групи покупців). Які можуть бути варіанти вирішення? Буду дуже вдячний за допомогу та поради!
  5. Дякую велике! Наче працює тепер як треба. При редагуванні даних замовлення тепер не відправляє лист, а при оформленні саме як нового замовлення сповіщує адміна та клієнта (як і треба). Протестую ще в різних варіаціях, але начебто все ок. Ще раз дякую
  6. Тобто якщо я вношу зміну в ім'я клієнта (навіть одну букву), мені ніяк не уникнути відправки клієнту нового листа про замовлення. Таке собі технічне рішення звісно. Має ж бути якийсь фікс цього...
  7. Доброго дня! Під час редагування замовлення відбувається повторне надсилання email клієнту з оформленим замовленням. Періодично доводиться редагувати замовлення декілька разів і не хочеться щоразу закидувати клієнта листами. Якщо хтось знає, підкажіть, як можна вимкнути відправку email тільки при редагуванні замовлення? Але, при зміні статусу замовлення або первинному оформленні, листи повинні відправлятися. Буду вдячний за допомогу ком'юніті!
  8. Дякую за відповіді! Питання із зображенням закрив. По виробнику тоді буду вже індивідуально звертатись за допомогою)
  9. Всім доброго дня! В базовому опенкарт в замовленні (адмін-панель) виводить для товару по суті тільки назву, код і кількість. Зараз треба для нормальної роботи вивести також зображення товару, та найголовніше поле з назвою виробника. Може хтось вже стикався з подібним запитом. Буду дуже вдячний за допомогу!
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.