Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

hristkni_kopaion

Users
  
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hristkni_kopaion

  1. Трохи не по темі. У Вас на сайті кошик підписаний "Корзина покупок".
  2. Встановила модуль буквально через кілька днів після його виходу. OcStore 2.3. Встановила без стронньої допомоги (я не програміст). Все працює.
  3. "Opencart Image Magick is a program code which allows you to use Image Magick library in CMS Opencart (3.X version)". У меня OcStore 2.3.
  4. https://emmaus.in.ua/knigi/shlyub-sim-ya-diti/knigi-dlya-jinok/drujina-za-sertsem-bojim-e-djordj Тут залите фото 1496 х 2067 (це не мій сайт), формат jpg. Ставлю це фото на свій сайт - у мене воно розмивається.
  5. При збільшенні розмірів збільшується фото в карточці товару. Якщо зменшити блок з фото через CSS, виходить те саме.
  6. Розміри фото в редакторі я задаю 600 рх по більшій стороні (тобто по вертикалі), в налаштуваннях теми задано Product Image Thumb Size (W x H) 400 х 600 Product Image Popup Size (W x H) 400 х 600. Popup фото - чітке, основне - розпливчасте, хоча пареметри однакові.
  7. У мене не кінські розміри - максимум 200 Кб. Але питання все одно залишається.
  8. 1. Стандартна опенкартовська вітрина. 2. Так, я знаю, що там великий розмір зображень. Але все одно при заливці їхніх зображень мій сайх їх "замилює". Я стискаю свої зображення за більшою стороною 600 рх, плюс у фоторедакторі ставлю різкість +5, плюс конвертація в png - все одно фото нечіткі.
  9. Ось, до прикладу, сторінка товару: https://samaritan-book.in.ua/druzhina-za-sercem-bozhim-dzhordzh-elizabet-zolote-misto Сторінка такого самого товару в іншому магазині, теж зробленому на OpenCart: https://emmaus.in.ua/knigi/shlyub-sim-ya-diti/knigi-dlya-jinok/drujina-za-sertsem-bojim-e-djordj Спробувала скачати фото з того сайту і поставити на свій - у мене їхнє фото замилилося.
  10. Доброго дня! У мене магазин на ocStore 2.3. Встановлена перша версія модуля. Працює. Потрібно оновитися до останньої версії чи краще не чіпати?
  11. Подивилася демо. Скажіть, будь ласка, чи буде якесь повідомлення в адмін-панелі, коли клієнт заповнить форму "Повідомити"?
  12. 2017 года. Да, староват, но пока работает. А вообще кол-во продаж не зависит напрямую от продвинутости шаблона. Новый, конечно, красивее. Только и всего.
  13. Может, и не будет. А может, будет. Меня вообще этот "Быстрый заказ" напрягает Но пусть будет.
  14. Дякую за підказку. Але там лише один файл butik і все. Автора шаблона спитати не можу, бо він зі мною не дружить :))) Все виявилося набагато простіше: потрібно було оновити кеш браузера. "Семён Семёныч!" (©)
  15. Сайт на шаблоні http://butik.kreativ.pro/index.php?route=common/home Є модуль "Швидке замовлення". У вспливаючому вікні в першому рядку вказано "ім'я" - відповідно клієнти так і заповнюють. Потім потрібно кліщами витягати з них прізвище та по батькові Хочу, щоб у цьому рядку було вказано "Прізвище, ім'я, по батькові". В адмінпанелі в налаштуваннях модуля цього немає. Пробувала в мовному файлі butik.php в рядку $_['entry_name'] = 'Ім`я'; замість "Ім'я" вставити "Прізвище, ім'я, по батькові" - нічого не міняється Підкажіть, будь ласка, де це налаштовується.
  16. Доброго дня! Чи існує модуль, що дозволяє заносити в чорний список покупців, які не забирають замовлення з пошти?
  17. А при тому, що так ГАРНІШЕ. Я жінка, і подивилася на сайт суто з точки зору покупця (а такі речі зазвичай купують саме жінки). Жінки на такі "плюшки" дуже звертають увагу. Так, чоловіків подібні "мультики" дратують. Але продажі - це не тільки швидкість, це і психологія.
  18. В тому магазині, який показав автор теми, колір і фактура - ключові параметри вибору товару, тому там ці "мультики" якраз дуже доречні.
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.