Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

S_A_P

Users
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by S_A_P

  1. Щоб відправляти повідомлення клієнту в тг, потрібно щоб клієнт взаємодіяв з Вашим тг ботом, для отримання Chat ID клієнта. Без Chat ID клієнта не має можливості відправляти повідомлення клієнту.
  2. В модулі стоїть обмеження по кріїні, в данному випадку можуть бачити тільки з України. Обумовлено тим, що смс-шлюз відправляє смс з ОТП кодом тільки на українські номери. Хоча коштів на аккаунті смс-шлюзу нема (смс не прийде), але код можна подивитись зайшовши в адмінку модуля на вкладці "SMS Отчет".
  3. Не потрібно створювати нове поле в базі, просто потрібно задати шаблон, як Ви задавали його для інших соц мереж... Головне, щоб цей шаблон містив текст в межах дозволених символів. А якщо Вам потрібно вивести якесь поле з бази, то скористайтесь шорткодом {cf_KEY}
  4. Вітаю Так, вибачте, що відразу не показав вигляд постів.... 1. Назва товару + опис товару перші 5000 символів (кількість символів може бути і менша); 2. Назва товару (до назви товару можем додати, до прикладу, короткий опис, ціну, але кількість символів повина становити не більше як 768) + перше фото товару; 3. Назва товару (тут, до прикладу, до назви товару було додано короткий опис та ціну, але кількість символів повина становити не більше як 120) + посилання на товар (фото товару підтянеться автоматично, по кліку на посилання нижче фото перезодить на сторінку товару).
  5. Так, використовував промт + редагування. З категоріями схожа ситуація, тільки без відео. А Ви проводили такий єксперемент Два однакові магазини з однаковим товаром, але в одному магазині фото (але фото для гугла виводиться не з кешу а оригінал) і відео для товару, а в іншому фото (припустимо, меньшого розміру, з кешу) і опис з промтами та редагуванням. І поспостерігати на протязу певного часу який піднімиться вище у видачі. Я робив це - тому і написам, що це мої спостереження...
  6. Звичайно, що кожен товар повинен мати фото (але краще фото а ніж у конкурентів...). Маю товар з фото та відео і без опису (там тільки назва товару), а також товар з фото та описом від нейронки. Товар з фото та відео має вищу позицію в видачі ніж з описом. Якось так... Але це моя ситуація і я нічого не стверджую!
  7. Мені здається, що гуглу, остані декілька рокув, пофіг на текстову складову. Вони ж там теж в курсі про нейронки. Більшу користь приносить медіа контент... Мої спостереження.
  8. Налаштування публікації постів у КАНАЛИ Viber може бути 3-х видів: 1. Назва товару + опис товару перші 5000 символів; 2. Назва товару + перше фото товару; 3. Назва товару + посилання на товар (фото товару підтянеться автоматично).
  9. Поки тільки канали і то напевно налаштування буде індивідуальне і на платній основі. Бо не вспів випустити оновлення як вже хтось злив його...
  10. {mobileno} - це шоркод по якомі підставляються номери телефонів, Ви щось не так робите... І я не розумію де і як Ви використовуєте модуль. І Вас нема в переліку придбавших модуль!
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.